ATUC_50IU_sq_1-2.jpg

Audio-Technica ATUC-50IU Integration Unit

Valmistaja: Audio-Technica
Saatavuus:ei päävarastossa
Tuotekoodi:6ATUC50IU
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Audio-Technica ATUC-50IU Integration Unit

Audio-Technica ATUC-50IU on ATUC-50 -konferenssijärjestelmän liitäntäpinta eri laajennuksille. Se on siististi tasojen alapintaan asennettava mikroprosessori, jonka voi liittää mihin kohti ketjua hyvänsä. Euroblock- ja RJ45-liittimin, ja 16-kanavalla GPIO-väyliä varustettuna se mahdollistaa eri yksiköiden kytkemisen ja integroimisen saumattomasti osaksi ATUC-50 -järjestelmää.

Audio-Technica ATUC-50IU tarjoaa flush mount -liitettävyyden niin kanavanhallintaan kuin kaiuttimille, mikrofoneille, kuulokejärjestelmille ja monille muille laitteille. Sopivia yksiköitä löytyy valmiina laajasta AT Install Sounds -valikoimasta, ja niin järjestelmäarkkitehti kuin järjestelmän asentajataho pystyvät myös luomaan yhteensopivia custom-laitteita tarpeen mukaan.

16 ohjelmoitavaa GPIO-tuloa/lähtöä mahdollistavat erilaisten yhdistelmäominaisuuksien luomisen. Esimerkiksi kahdeksan kanavaa voidaan varata äänestyspainikkeille, esivalinnoille ja muille kokouskäskyille. ATUC-50IU on ohjelmoitavissa eri käyttäjäprofiileille sen mukaan, onko kyseessä osanottaja, puheenjohtaja vai vieras.

Ominaisuudet:
  • Integraatioyksikkö Audio-Technica ATUC-50 -konferenssijärjestelmään
  • Metallirunko, kiinnittyy huomaamattomasti ja nopeasti esimerkiksi pöydän alapintaan
  • Kaksi RJ45-väylää liittävät Audio-Technica ATUC-50IU -yksikön muihin keskustelujärjestelmän osiin
  • 39 pinniä Euroblock -liittimin, audiolle, ohjaukselle, merkkivaloille ja 16 GPIO-tulolle/lähdölle
  • Mikrofonitulo yhteensopiva kaikkien UniPoint®, Pro Point, Engineered Sound ja vastaavien konferenssimikrofonien kanssa
  • Tukee kaikkia Audio-Technica ATUC-50 -konferenssijärjestelmän ominaisuuksia

Tuoteryhmät