MPCTouch_angle_web_media_700x438.png

Akai MPC Touch

Valmistaja: Akai pro LLC
Saatavuus:ei päävarastossa
Kyllä
1 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YAKMPCTOUCH

Tuotteen mitat ja paino

Tuotteen pituus: 0.55m
Tuotteen leveys: 0.26m
Tuotteen korkeus: 0.11m
Tuotteen paino: 2.50kg
Myyntihinta: 594,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 479,03 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

AKAI MPC Touch – eleet tunnistava musiikkituotantokeskus

Kuninkaan paluu: tuorein lisäys legendaariseen MPC-mallistoon pistää eleet tunnistavan kosketusnäyttönsä myötä intuitiivisen kontrollerin käsitteen aivan uusiksi ja tekee musiikin tuottamisesta todella mukaansatempaavan elämyksen.

Ensimmäinen laatuaan

MPC Touchin myötä Akai osoittaa jälleen kerran kuinka MPC-sarjan laitteet ovat todella edelläkävijöitä musiikkituotannon työkaluissa. MPC Touch mullistaa työskentelyn yhdistämällä ammattitason ominaisuudet mobiilaitteista tuttuun mutkattomaan käyttölogiikkaan, ja pienen fyysisen kokonsa ansiosta se on myös helppo ottaa mukaan reissuun. Paluuta entiseen ei ole, äänenkäsittelyn uudet tavat muuttavat musiikin tuotannon pysyvästi.

Läpimurtosoundi hyppystuntumassa

Touch tuo musiikin tuotantoon kokonaan uuden, erittäin nopean ja äärimmäisen intuitiivisen lähestymistavan, jonka ytimenä on taustavalaistu seitsentuumainen kosketusnäyttö. Nappaa aaltomuodosta sananmukaisesti kiinni ja venytä sitä, säädä verhokäyriä, pilko sampleja, lisää efektejä ja säädä asetukset täsmällisesti haluamiksesi sormenpäitä käyttäen.
Perinteisen MPC-meiningin, soundin ja oleellisesti kehittyneempien naputtelupainikkeidensa kera Touch tarjoaa aiempien mallien parhaat puolet samalla, kun se johdattaa musiikkituotannon tekniikkaa tulevaisuuteen.

Mestariluokan soundi

Laite itsessään on todellinen innovaatio musiikin tuotantoon tarkoitettujen teknisten työkalujen joukossa. Mutta loppujen lopuksi vasta huippuluokan soundit inspiroivat musiikkia ja siksi Touchiin on tallennettu valmiiksi yli 20 000 soundia, joita ovat siihen valikoineet maailman eliittiin kuuluvat sisällöntuottajat, kuten AIR, CR2, Toolroom, MVP Loops, Sonivox ja Prime Loops. Paketin avattuasi pääsetkin tuossa tuokiossa jo takomaan seuraavaa hittiäsi oikeaan muotoon.

Käänteentekevä laite

MPC Touch on askel tulevaisuuteen. Legendaarisen MPC-sarjan perinteinen tuntuma ja sujuvat työtavat saavat täydennyksekseen täysin uuden ja ennennäkemättömän kosketusnäytön.

 • Eleet tunnistava seitsentuumainen kosketusnäyttö
 • 16 RGB-värein valaistua paksua ja tanakkaa painiketta, jotka tunnistavat kosketusvoimakkuuden
 • Kaksi sisään, kaksi ulos audioliitännät
 • Kosketusnäytöllä ohjattava askelsekvensseri
 • Realiaikaisesti vaikuttava XYFX-kontrolli efektien lisäämiseen ja soundien dynamiikan muokkaukseen
 • Fraasiluupperi, johon voi liittää minkä tahansa soittimen luupattavaksi
 • Painikkeiden käyttö mikserinä tasojen ja panorointien säätöön, sekä VST-efektien lisäämiseen
 • Samplen editointitila trimmausta, leikkelyä ja prosessointia varten
 • Neljä uutta kosketusherkkää realiaikaista kontrolleria esitystilanteisiin
 • Data-enkooderi ruudulla näkyvien asetusten hallintaan ja muokkaamiseen
 • Laitteen mukana toimitetaan MPC-ohjelmisto ja yli 20 000 soundia

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat