PEAK_3quart-left-LR.jpg

Novation Peak - polyfoninen syntetisaattori

Valmistaja: Novation
Saatavuus:ei päävarastossa
Kyllä
2 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YNOVAC17

Tuotteen mitat ja paino

Tuotteen pituus: 0.42m
Tuotteen leveys: 0.29m
Tuotteen korkeus: 0.09m
Tuotteen paino: 2.17kg
Myyntihinta: 1099,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 886,29 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

unnamed-3

 

Novation Peak on kahdeksan äänen polyfoninen syntetisaattori, jossa joka äänelle on kolme New Oxford -oskillaattoria. Soundi vastaa täysin analogisoundia, onhan kyse huippulaadukkaista NCO (Numerically Controlled Oscillators) -yksiköistä, mutta niiden ohjattavuus ja hallinnointi on digitaalisen helppoa 17 digitaalisen wavetablen kautta. Eikä siinä kaikki, yksiköt toimivat tarvittaessa myös lineaarisina FM-synteesin lähteinä, jolloin eri synteesimallien, analogihenkisten NCO:iden ja digitaalisten wavetablejen ristiinmodulointi saman loopin sisällä on mahdollista!

Peak 2

Novation Peak -synassa on joka äänelle niin oma resonantti (eli suotimen rajataajuuden korostuksella varustettu) analogisuodin kuin kolme särötyspistettä: ennen suodinta, suotimen jälkeen, ja "global"-tila, kaikki osana analogista signaaliketjua. Novation Peak osaa polyfonisen aftertouchin, joten koskettimen painallus vaikuttaa soundiin. Novation Peakissa on arpeggiaattori, ja efektipuolella kaiku, delay ja chorus.

Modulaatiojärjestelmässä 16-paikkainen modulaatiomatriisi ja 16 suoraa kohdennusta löytyvät pääohjaimista, ryhmittely on suunniteltu luontevaan patchien hallintaan ja äänenmuokkaukseen. Joka äänelle on kolme ADSR envelopea ja kaksi LFO:ta , monimutkaisempi reititys ja ohjailu löytyy valikosta muutaman napinpainalluksen takaa. Kaksi "animate"-ohjainta auttavat säätämään patcheja lennosta nopeutta vaativissa livetilanteissa.

Novation Peak kytkeytyy modulijärjestelmiin CV-modulaatiotulon kautta, ja siinä on myös DIN-liittimellä toteutetut MIDI-tulo ja -lähtö. USB-väylän ansiosta Novation Peak on suoraan kytkettävissä PC- tai Mac-koneeseen, ja Components-ohjelman avulla saadaan haltuun loputon varasto tallennettavia ja ladattavia patch-muistipaikkoja.

peak 3
Ominaisuudet:
  • New Oxford -oskillaattorit hallitsevat sujuvasti niin NCO (Numerically Controlled Oscillators) -synteesin kuin digitaalisen wavetable-synteesin
  • Distortion-särö saatavissa signaaliin ennen suodinta, suotimen jälkeen, ja "global"-tilassa
  • Polyfoninen aftertouch
  • Lineaarinen FM
  • Arpeggiaattori
  • Kaiku, delay ja chorus
  • 16-paikkainen modulaatiomatriisi ja 16 suoraa kohdennusta
  • Kolme ADSR-envelopea ja kaksi LFO:ta joka äänelle
  • CV mod ja MIDI I/O ulkoisten laitteiden kytkemiseen
  • Sopii pöytäkäyttöön, lisävarusteena tarjolla on myös alumiininen pöytäteline

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat