black_cvexp_1.jpg

Erica Synths Black EG CV Expander

Valmistaja: Erica Synths
Saatavuus:ei päävarastossa
Tuotekoodi:YEABLACKEGCV
109,00 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Erica Synths Black EG CV Expander

Erica Synths Black EG CV Expander on satelliittimoduli HADS Envelope Generator -modulille. Sen kautta kaikkien parametrien ohjaaminen onnistuu ulkoisen CV:n kautta, ja se mahdollistaa myös äärimmäisen monimutkaisten ja arvaamattomien envelopejen rakentamisen erilaisille drone-äänille. Moduli kytkeytyy Black Envelope Generator -yksikköön mukana seuraavan lattakaapelin avulla.

 

Erica Black -sarja koostuu käyttökelpoisista ja erittäin laadukkaista moduleista. Kaikki osat ovat korkeatasoisia ja kaikki lähtö- ja tuloliitännät ylijännitesuojattuja. Black-sarjan modulit ovat hiukan kookkaampia kuin monet muut modulit, sen seurauksena niiden käytettävyys on parempi, ja tärkeille toiminnoille on kunnollisen kokoiset säätimet. Erica Black -sarjan modulit on suunniteltu niin, että yhdessä ne muodostavat erinomaisen modulisyntetisaattorin.

 

Tekniset tiedot:

 

  • CV tulosignaalin taso -10V – +10V
  • Virrankulutus: +25mA, -15mA
  • Leveys:8HP
  • Syvyys: 25mm

 

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat