black_mixsplt_1.jpg

Erica Synths Black Mixer/Splitter

Valmistaja: Erica Synths
Saatavuus:ei päävarastossa
Tuotekoodi:YEABLACKMIXERSPLITTER
79,00 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Erica Synths Black Mixer/Splitter

On selvää, että erilaisten signaalien jakaminen ja haaroittaminen liittämällä useampia patch-johtoja toisiinsa ei ole ongelmatonta. Pahimmassa tapauksessa eritehoiset lähdöt voivat jopa vaurioittaa toisiaan, joka tapauksessa kohdataan impedanssin ja kuorman suhteen yllättäviä muutoksia ja signaalien keskinäistä modulaatiota.

 

Bufferoidut tulot ja lähdöt omana mikseriyksikkönä ovat se oikea ammattilaisten suosima tapa yhdistää signaaleja ja jakaa niitä eri tuloihin. Erica Synths Black Mixer/Splitter on juuri sellainen yksikkö, neljän bufferoidun tulon ja bufferoitujen lähtösignaalien pakkaus yhtenä kompaktina modulina.

 

Erica Black -sarja koostuu käyttökelpoisista ja erittäin laadukkaista moduleista. Kaikki osat ovat korkeatasoisia ja kaikki lähtö- ja tuloliitännät ylijännitesuojattuja. Black-sarjan modulit ovat hiukan kookkaampia kuin monet muut modulit, sen seurauksena niiden käytettävyys on parempi, ja tärkeille toiminnoille on kunnollisen kokoiset säätimet. Erica Black -sarjan modulit on suunniteltu niin, että yhdessä ne muodostavat erinomaisen modulisyntetisaattorin.

 

Tekniset tiedot:

 

  • Signaalin tulotaso -10V – +10V
  • Virrankulutus: +25mA, -25mA
  • Leveys:4HP
  • Syvyys: 25mm
  •  

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat