Syntikoiden Yö 9.12. Nostettu

28 marraskuu

Mikä on modulaarisyna ? Miten ohjelmoin bassosoundin analogisynalla ? Mikä on synteesityyppien ero ? Hardware vs. softa - kumpi on parempi?
Tehdään biittejä, ruuvataan analogisynaa, samplataan soundeja omiin projekteihin ja käydään plugareita läpi eli Suomeksi sanottuna fiilistellään synaa rennossa meiningissä ja vaihdetaan ajatuksia glögin ja piparkakkujen kera.

21:00 - 22:00 Riku Annala aka. Recue tulee juttelemaan elektronisen musiikin live-esiintymisen haasteista ja esittelemään yhden Abletonin, Maschinen sekä pienen modulaarin ympärille rakennetun toteutustavan. Tästä saadaan varmasti mielenkiintoista keskustelua. :-)

Klo 23:00-24:00 Softa vs. Hardware ison PA:n kautta. Miltä Volca Kick oikeasti kuulostaa, Arturia ja muut Volcat livesettinä, Circuit + Erebus, plugari vastaan plugari eli Softube Modular/Hearbeat vs. NI Reaktor....

24:00-02:00 Extended Play with Desto. Tuo oma miksauksesi ison PA:n kautta kuunneltavaksi. Saat samalla vähän tuotannollisia ja miksauskommentteja. Yleensä esim. luurikuuntelulla tehdyt erinomaisetkin tuotokset kuulostavat aika erikoisilta ison PA:n kautta ja normaalisti oikein missään ei pääse kunnolla luukuttamaan. No nyt pääsee !!!!!
Tähän osioon laitamme 20 lippua "myyntiin" Eventbriten kautta (linkki ohessa). Luonnollisesti muutkin saavat jäädä kuuntelemaan ja ottamaan oppia, mutta vain lippunsa varanneet saavat soittovuoron ja saamme pidettyä touhussa selkeän rakenteen.

Huom ! Tapahtumaa ennen päivällä Tuottajapäivä ja klo 18:00-20:00 Fanun vetämä syventävä Ableton-klinikka.

Tervetuloa olipa tasosi sitten guru tahi karu!