Focusriten Dante- tuotevalikoima on kehittynyt ja laajentunut vuosien varrella huimasti ja kattaa nykyisin modernin studiotekniikan kaikki osa-alueet.

Mackie EleMent -sarjan mikrofonit, kestävät työkalut eri tilanteisiin

EleMent-sarja tarjoaa pätevät ja kestävät mikrofonit käyttötarkoitukseensa räätälöitynä.

Mackie CR-X - aktiiviset lähikenttämonitorit audiotyöskentelyyn

Mackie Creative Reference CR-sarjan lähikenttäkaiuttimilla studiolaadun äänen saa pienikokoisessa ja tyylikkäässä paketissa suoraan työpöydälle.

Valikoimistamme löytyy todella erinomaisia ratkaisuja kotiäänittämiseen satasen äänikorteista ja mikeistä alkaen. Näillä työvälineillä voi aivan hyvin tehdä vaikka julkaisukelpoisen levyn mökillä eli musiikin taltiointi ei jää välineistä kiinni. 

Miksi sitten hankkisin pykälää parempia välineitä?
Simppelit työkalut kotistudioon

Toimivan kotistudion rakentaminen saattaa askarruttaa jos aiempaa kokemusta aiheesta ei ole. Asiakkailtamme saamamme palautteen mukaan vaikeinta on valita juuri ne itselle parhaiten sopivat laitteet ja ylipäänsä hahmottaa minkälainen budjetti niihin tulee varata. Monelle myös huoli laitteiston kytkemisestä saattaa olla esteenä hankinnoille.

Antelope Audio Discrete 4 ja 8 -kampanjan aikana saat 36 Synergy Core -efektien lisäksi veloituksetta British Sound FX -plugaripaketin!

Italialainen Dexibell panostaa erityisesti huippuluokan digipianoihin, ja firman tiimissä onkin useita Rolandin Euroopan-suunnitteluosastolta tuttuja nimiä.

Audio-Technica ES Series - modulirakenteinen mikrofonijärjestelmä

Audio-Technica Engineered Sound (ES) -sarja koostuu neljästä eri mikrofoniyksiköstä, kuudesta eri pituisesta joutsenkaulasta ja neljästä virransyöttöyksiköstä, jotka kaikki ovat keskenään vaihdettavia.