Mestarilla uusi soitin!

Pekka Kuorikoski, pitkän linjan Suomen eturivin kosketinsoittaja / laulaja täydensi kalustoaan Kurzweil Forte 7'lla.

2016-Pekka-Kuorikoski-ja-Kurzweil-1

Pekka Kuorikoski on suomalainen pianisti, laulaja ja studiomuusikko. Hän on tehnyt useita levytyksiä kosketinsoittajana ja taustalaulajana ja toiminut kosketinsoittajana mm. Kirkan, Kari Tapion ja Paula Koivuniemen orkestereissa. Mestarit Areenalla kiertue ja levytys on myös yksi Pekan näyttäviä projekteja.

Pekan mahtava ääni on tullut tutuksi myös lukuisien piirrettyjen lauluäänenä, mm. Disney-tuotanto Tarzanissa hän lauloi lähes kaikki elokuvan laulut. Pekka on laulanut myös esim. Digimon Adventuren tunnarin, Disneyn Leijonakuningas 2 laulussa "He lives in you" (hän sussa on), Karhuveljeni Koda sekä Aarreplaneetta. Hän on myös näyttelijä elokuvassa Kaunotar ja Kulkuri II – Pepin seikkailut Kulkurin äänenä sekä Topi ja Tessu 2:ssa Pösön äänenä.

Tällä hetkellä Pekan voi bongata mm Laulaja Olavi Virta 100v –kiertueelta eri puolella Suomea.

Nyt Pekka tarvitsi työkalukseen kohtuu kevyen, mutta kuitenkin oikealla pianokosketuksella varustetun täyteläisesti soivan soittimen ja Kurzweil Forte 7 täytti nämä speksit mainiosti. Forte 7'n monipuoliset ja vaivattomasti toimivat Layer-ominaisuudet sekä valtaisan hienot soundit tekevät Teatteri-maailmasta Konserttilavoille, ja kaikkea siltä väliltä, sijoittuvat keikat hiukan taas helpommiksi toteuttaa.