Roli Seaboard RISE ja Softube

Modulaarisynan uusi ulottuvuus lähtee jo käyttöliittymästä.ROLI modular 2

Seaboard RISE on musikaalinen käyttöliittymä, joka laajentaa perinteisen pianokoskettimiston yhtenäiseksi, joustavan monipuoliseksi instrumentiksi. Se tarjoaa ennenkokematontailmaisuvoimaa suoraan sormenpäistä! Seaboard RISEn salaisuus on viisiulotteinen kosketuspinta. Iskut, painallukset, sivuttaiset liu'utukset, nostot ja liu'ut ylös ja alas tuovat kaikki oman lisänsä sointiin. Nyt RISE mahdollistaa ennenkuulemattoman joustavan tavan lähestyä modulaarisyntesoijaa, ja lopputulos on intuitiivisempi ja orgaanisempi kuin koskaan ennen!

RISE-sovitusmoduli on ladattavissa veloituksetta jo olemassaolevaan Softube-pakettiin, ja RISE-käyttäjillä puolestaan on mahdollisuus hankkia Softube suoraan yhteensopivana. Kun modulirakenteiseen muokkaukseen lisätään RISEn viisi ulottuvuutta - Strike, Press, Glide, Slide ja Lift - ollaan sellaisella äänimatkalla, jolle ei ennen olla päästy. Ja tietenkin RISEn 38 CV-lähtöä voi asettaa hallinnoimaan kaikkia mahdollisia muuttujia.

Softube Modular on palkittu uuden ajan modulaaristandardi, joka mahdollistaa aidon analogisynteesin monipuolisuuden, laajennettavuuden ja tietenkin soundin tuomisen osaksi tuttua käyttöympäristöä. Sen aidosti dynaaminen piirimallinnos takaa sen, että niin näkymä, toiminnot kuin itse soundi vastaavat esikuvia, ja RISEn ainutlaatuinen hallinta mahdollistaa sen, että klassikoista saa irti enemmän kuin koskaan!

modular screenshotSoftube Modular tarjoaa kustomoitavan valikoiman syntetisaattorimoduleja, joiden kautta koko soinnikas ja monimuotoinen modulisynien maailma avautuu työpöydälle. Moduleja voi lisätä ja liittää virtuaalisilla ristikytkentäjohdoilla aivan kuten rautamaailman Eurorack-vastineitaan.

Jo peruspaketti tarjoaa erittäin kiinnostavan ympäristön modulipohjaiseen musiikintekoon. Se sisältää kuusi Doepfer-modulia ja yli 20 utility module -lisätoimintamodulia. Eikä siinä kaikki, lisäksi erikseen saatavana on joukko Intellijelin autorisoituja emulaatioita, ja lisää on tulossa muilta Eurorack-valmistajilta. Laajennettavuus kasvaa koko ajan.

Kun paketissa vielä on kattava käyttöopastus jossa järjestelmä käydään läpi askel askelelta, ja joukko hyvin suunniteltuja valmiita preset-kokonaisuuksia joiden kautta kartoittaa mahdollisuuksia, on matkavalmistelut suunniteltu niin hyvin kuin voi - matka uudenlaiseen ja ainutlaatuisen intuitiivisesti ohjattavaan modulisynteesin maailmaan voi alkaa!

Media