80 syytä valita Si Impact

Soundcraft julkaisi kesäkuun lopussa firmware-päivityksen Si Impact-mikseriin, joka tuplaa sen DSP-kapasiteetin.

soundcraft si-impact 4

Päivitys nostaa miksauskanavien määrän 40:stä peräti kahdeksaankymmeneen, mikä on täysin uniikkia mikserille alle 3000 euron hintaluokassa. Päivitys on maksuton ja sen voi ladata valmistajan nettisivulta asennusohjeineen.

Laajennettu miksauskapasiteetti

Laajennettua miksauskapasiteettia voi hyödyntää monella tapaa: lisää mikseriin sen omien 32 (mic/line) sisääntulon kaveriksi 32-kanavainen stagebox, 64-kanavainen Dante-kortti, aja tietokoneeltasi 32 taustaraitaa omiin sisääntuloihinsa USB-väylän kautta tai kytke mikseriin kaksi 16-kanavaista mini stageboxia saadaksesi 16 analogipaluuta lavalle... Maksimikombinaationa hallinnassasi voi näin ollen olla jopa 136 sisääntulokanavaa, joista valitset tilanteen vaatimat kanavat kulloiseenkin miksaustilanteeseen (72 mic/line + 4 Lexicon stereoFX = max 80 ch to mix). Vaikka et kaikkia sisääntuloja tarvitsisikaan kerralla, voit nyt kytkeä valmiiksi kaikki keikalla tarvittavat kanavat ja määritellä sitten Show tai Snapshot-tasolla miksaukseen ne mitä kulloinkin tarvitset.

Monipuoliset toiminnot

Kaikkiin sisääntuloihin löytyy säädettävä HPF-leikkuri, vaiheenkääntö, gate, kompressori, 4-alueinen täysparametrinen eq ja input-viive. Ulostulopuolella käytössä on 31 ulostulobussia, joihin kaikkiin on saatavissa kompressori, 4-alueinen PEQ ja 28-alueinen GEQ. Miksauksen apuna ovat 8 Mute ja VCA -ryhmää ja 4 laadukasta Lexiconin kaikulaitetta. 32-kanavainen moniraitaäänitysmahdollisuus USB:n kautta tietokoneelle, iPad/Android –kontrollimahdollisuudet ja kolmen vuoden takuu kuuluvat pakettiin, eikä pidä unohtaa markkinoiden analogisinta käyttöliittymää!

Uutta tulossa

Kesän aikana valikoimaa täydentämään odotetaan myös Soundcraftin uusia i-sarjan Mini Stageboxeja. Vaihtoehdot Studerin 900-sarjan analogimiksereistä periytyvillä etuasteilla varustetut 32/12 ja 16/8 –kanavaiset mallit.

Runsas valikoima laajennuskortteja

Soundcraft tarjoaa myös todennäköisesti markkinoiden laajimman valikoiman laajennuskortteja, joten väyläratkaisuja löytyy moniin tarpeisiin: AES/EBU, ADAT, A-Net, BLU, Cobranet, Dante, Firewire, Optical & CAT MADI, Rocknet ja USB.

Lisätietoja:

http://www.soundcraft.com/en-US/products/si-impact

http://www.soundcraft.com/en-US/products/mini-stagebox-32i-16i

Soundcraft Impact nettikaupassamme tästä linkistä!