ROLI Seaboard RISE Cashback Deal

Jos ostat Seaboard RISE 25 tai Seaboard RISE 49 ennen 24.12. niin saat rahaa takaisin tilillesi! 

 

Voit tehdä ostoksen Soundtoolsista tai miltä tahansa tähän kampanjaan osallistuvalta jälleenmyyjältämme. Täydellinen luettelo osallistuvista vähittäiskauppiaista löytyy rolicashback.com/rise -sivustolta.

Ostettuasi haluamasi mallin sinun tulee täyttää 27.11.2017 avautuva hakulomake ROLI:n nettisivuilla. Hakulomake löytyy osoitteesta rolicashback.com/rise ja se on täytettävä aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 60 päivää ostopäivästä lukien. Ostopäivä on ensimmäinen päivä (1).

Seaboard RISE 25, palautettava summa 75€
Seaboard RISE 49, palautettava summa 150€

Lue kampanjan ehdot ennen ostoksen tekemistä:

1. Ehdot ja edellytykset
Täyttämällä nämä ehdot ja edellytykset, asiakkaat voivat saada rahapalautuksen (ks. Cashback-palkintotaulukko alla) hankkimalla uuden, rekisteröimättömän ROLI Seaboard RISE 25: n tai ROLI Seaboard RISE 49: n vaatimukset täyttävältä jälleenmyyjältä 23.10.2017 ja 24.12.2017 välisenä aikana .

2. Myynninedistämispäivät
Maanantai 23. lokakuuta 2017 ja sunnuntai 24.12.2017 välisenä aikana tehdyistä ostoista voi hakea käteispalautusta

3. Hyväksyttävät jälleenmyyjät
Täydellinen luettelo osallistuvista vähittäiskauppiaista löytyy rolicashback.com/rise -sivustolta. Kolmannen osapuolen verkkosivustot ja huutokauppapaikat jätetään tämän myynninedistämisen ulkopuolelle, vaikka ne olisivat myyntiin oikeutetulla jälleenmyyjällä.

4. Hyväksyttävät tuotteet
Seaboard RISE 25
Seaboard RISE 49

5. Palautettava summa
Seaboard RISE 25, palautettava summa 75€
Seaboard RISE 49, palautettava summa 150€

6. Tämä tarjous on avoin Australian, Itävallan, Belgian, Kanadan, Tanskan, Suomen, Ranskan, Saksan, Intian, Italian, Japanin, Luxemburgin, Alankomaiden, Uuden-Seelannin, Norjan, Puolan, Portugalin, Irlannin, Espanjan, Ruotsin, Sveitsin, Iso-Britannian ja Yhdysvaltain kansalaisille.

7. Tämä promo ei ole voimassa kenellekään, joka on ammattimaisesti mukana tässä promootiossa, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, ROLI: n työntekijät, heidän edustajansa, tukkuliikkeet, jälleenmyyjät, vähittäiskaupan henkilökunta, vähittäismyyjät ja osallistuvat toimihenkilöt.

8. Jälleenmyyjät, vähittäismyyjät, jälleenmyyjät tai tukkumyyjät eivät saa esittää vaatimuksia asiakkaidensa puolesta.

9. Tätä kampanjaa ei voi käyttää yhdessä muiden kampanjoiden kanssa.

10. Enintään 2 käteispalaushakemusta per henkilö per koti.

11. Tämä tarjous on saatavana vain uusille ja rekisteröimättömille ROLI Seaboard Rise 25- ja RISE 49 -tuotteille, jotka on ostettu kamppanjan voimassaolopäivien välillä.

12. Hakulomake löytyy osoitteesta rolicashback.com/rise ja se on täytettävä aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 60 päivää ostopäivästä lukien. Ostopäivä on ensimmäinen päivä (1).

13. Osallistujien on lähetettävä ostotodistus, josta käy selvästi ilmi hankitun tuotteen ostaminen, ostopäivä, hankintahinta ja oikeutettu jälleenmyyjän nimi.

14. Vaatimukset on lähetettävä vain verkossa ja postitse lähetettyjä vaatimuksia ei hyväksytä.

15. Vaatimukset vahvistetaan ja vaatimuksen tulos ilmoitetaan sinulle viiden (5) työpäivän kuluessa.

16. Olettaen, että edellytykset täyttyvät, palautus suoritetaan pankkisiirrolla suoraan takaisinpalauttamiselle nimetylle pankkitilille.

17. Hyväksytyt saatavat maksetaan vahvistamispäivästä 28 kalenteripäivän kuluessa pankkisiirrolla.

18. Voit tarkistaa vaatimuksesi tilan käyttämällä Claim Tracker -toimintoa tämän promon verkkosivustolla. Asiakastukikyselyt lähetetään sähköpostiosoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Yleistä tietoa:

19. Promoottori: ROLI Oy, 2 Glebe Road, Dalston, Lontoo, E8 4BD (älä lähetä mitään hakemusta tai mainoskampanjaa tähän osoitteeseen.)

20. Promoottori pidättää oikeuden hylätä vilpilliset, puutteelliset, muutetut tai laittomat vaatimukset.

21. Promoottori ei ole vastuussa mistään tekniikasta, laitteistosta, ohjelmistosta, palvelimesta, verkkosivustosta tai muista valvomattomistamme tapahtuneista vioista, jotka estävät asiakkaan osallistumista kampanjaan.

22. Vääriä hakemuksia lähettäville asiakkaille ilmoitetaan sähköpostitse ja tarjotaan mahdollisuus oikaista mahdolliset virheet 5 päivän kuluessa.

23. Asiakkaat, jotka palauttavat kelpuutettavan tuotteen täydellistä tai osittaista hyvitystä vaatien, hylätään osallistumisesta tähän kampanjaan. Osallistuminen ROLI Seaboard RISE Cashback ohjelmaan ei vaikuta tuotteen takuuaikaan tai tilaan.

24. Promoottorilla on oikeus tarvittaessa ryhtyä kaikkiin kohtuullisiin toimiin suojatakseen itseään vilpillisiltä tai virheellisiltä vaateilta, mukaan lukien rajoituksetta tarve lisävahvistuksille ostotodisteiden osalta sekä tunnistetiedot ja muut asiaankuuluvat yksityiskohdat asiakkaasta.

25. Promoottori pidättää itsellään oikeuden peruuttaa, muuttaa tai lopettaa kampanja ilman ennakkoilmoitusta.

26. Edustajien päätös vaatimuksesta on lopullinen.

27. Cashback-palkkio maksetaan vain siinä maassa, jossa laite on ostettu.

28. Jos sinulla on kysyttävää tästä kampanjasta, käy osoitteessa rolicashback.com/rise.

29. Voit tarkastella kopiota tietosuojakäytännöstä, evästeiden käytännöstä ja muista oikeudellisista asiakirjoista tutustumalla ROLI Oy: n sivustoon täältä.

30. Osallistujien katsotaan hyväksyvän ja sitoutuvan noudattamaan näitä ehtoja vaatimuksen jättämisen yhteydessä. Kirjeenvaihdon osoite on ROLI Seaboard RISE Cashback Promotion, PL 487, Gateshead, NE8 9BQ, Englanti.

31. Kampanjaa hallinnoi Opia Ltd, 15 London Road, Chertsey, KT16 8AP

32. Tätä kamppanjaa hallinnoidaan Englannin lainsäädännön mukaisesti ja siihen sovelletaan Englannin tuomioistuinten ei-yksinomaista toimivaltaa.