NI Komplete KONTROL 1.5

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
14 joulukuu

Native Instruments KOMPLETE KONTROL-ohjelmisto kehittyy jatkuvasti ja uusin päivitys onkin historiansa suurin.

NI Komplete Kontrol S49 Rounds

Päivitys muun muassa esittelee Native Kontrol Standardin (NKS), uuden plug-in-formaatin joka avaa KOMPLETE KONTROL:n Ligh Guiden, Smart Playn ja muut toiminnot ulkoisten valmistajien instrumenttien käyttöön. Näin instrumenttien parametrien kartoitus saadaan toimimaan älykkäästi.

Native Kontrol Standardi (NKS), uusi plug-in-formaatti, avaa KOMPLETE KONTROL:n järjestelmän ulkopuolisten valmistajien käyttöön. Näin kaikkien valmistajien plugarit pääsevät nauttimaan samasta syvästä integraatiosta kuin talon sisällä rakennetut. 

KOMPLETE KONTROL 1.5:ssä on nyt myös VST yhteensopivuus kolmannen osapuolen VST-instrumenttien täyden integraation mahdollistamiseksi. Custom-tagit, tietojen etsiminen ja henkilökohtaisten parametrien luominen S-sarjan keyboardeille onnistuu nyt kaikilta.Ohjelmiston uusi ohjauspaneeli toimii käyttöliittymänä instrumenttien kustomoinnille. Instrumenttien parametrit voidaan myös nimittää käyttäjän valitsemien ohjauspotikoiden hallittavaksi. 

KOMPLETE KONTROL on parhaimmillaan uuden S-sarjan lippulaivan KOMPLETE KONTROL S88-keyboardin kanssa. S88:ssa on 88 täysin painotettua Fatar-kosketinta, jotka luovat aidon pianomaisen soittotuntuman.

Komplete Kontrol -tuotteet nettikaupastamme tästä linkistä!