Roli Seaboard RISE - koskettimiston vallankumous!

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
19 helmikuu

Joustavat, kosketusherkät "keywave"-koskettimet kauttaaltaan musikaalisella soittopinnalla korvaavat perinteiset, jäykät pianokoskettimet.

 

ROLI-Seaboard-RISE-25--49-Player-Low-Res

Äänen muokkaus tapahtuu intuitiivisesti, kosketusta muuttamalla, ja kosketuspinnan vaste säätyy lennosta kolmella liukusäätimellä.

Perinteisesti kosketinsoittajan mahdollisuus hakea ilmaisuvoimaa koskettimistosta on rajoittunut painalluksen voimakkuuteen, kestoon ja ajoitukseen. Seaboard Rise jatkaa tästä pidemmälle. Erilaiset painallukset, hipaisut, liu'ut ja taivutukset tuovat luvuttomasti uusia muotoja äänilähteen hallintaan.

Seaboard RISE on uusi musikaalinen käyttöliittymä, joka laajentaa perinteisen pianokoskettimiston yhtenäiseksi, joustavan monipuoliseksi instrumentiksi. Se tarjoaa ennenkokematonta ilmaisuvoimaa suoraan sormenpäistä!

Seaboard RISE'n salaisuus on viisiulotteinen kosketuspinta. Iskut, painallukset, sivuttaiset liu'utukset, nostot ja liu'ut ylös ja alas tuovat kaikki oman lisänsä sointiin. Midi-Bluetooth -ominaisuudella Seaboard RISE on tarvittaessa täysin langaton ja helposti liikuteltavissa, niin livenä kuin studiossa. 

ROLI Seaboard RISE 49  iMac Low ResEQUATOR on Seaboardin oma, täysiverinen äänimoottori. Se keskustelee saumattomasti Seaboardin moniulotteisen soittopinnan kanssa ja on yhteensopiva työasemasoftien kanssa sekä OS X että Windows-alustoilla. 

NOISEVoit myös ladata NOISE'n, ilmaisen music appsin ja mobiilin äänimoottorin, jonka avulla on vieläkin helpompaa ottaa langaton RISE mukaasi studioon ja keikoille.

 

Ammattilaisten arvostama Seaboard RISE -ohjain on saatavissa neljän oktaavin 49 ja kahden oktaavin 25 "keywave"-koskettimen malleina. Ohjaimen mukana tulee mittojen mukaan tehty kuljetuskassi.