JBL EON ONE - Kokonainen linjasäteilijä-tyyppinen PA-järjestelmä, jossa on kuusikanavainen mikseri

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
10 toukokuu

EON ONE tuo legendaarisen JBL:n audiolaadun seuraavalle keikallesi, konferenssiin tai kokoukseen. Patentoidun kaiutinkonfiguraation ja refleksikoteloon sijoitetun 10-tuumaisen bassokaiuttimen ansiosta joka iikka yleisössä saa kuulla vahvan ja täsmällisen äänen.

 

JBLPRO EONONE HomepageBanner Crown PLS

Sisäänrakennettu kuusikanavainen mikseri ekvalisaattoreineen tekee hyvän soundin säätämisestä helppoa ja nopeata – kytke vain mikrofonit tai instrumentit, tai striimaa audiota bluetooth-yhteydellä vaikka mobiililaitteelta. EON ONE on helppo kuljettaa ja kasata toimintakuntoon, sillä se on todellinen kaikki-yhdessä-paketissa-ratkaisu, jota voit kantaa paikasta toiseen yhdellä kädellä.

Ominaisuudet
  • koeteltu JBL Professional -äänenlaatu
  • patentoitu linjasäteilijä-rakenne tarjoaa poikkeuksellisen kattavan äänipeiton
  • 10-tuumainen bassokaiutin esteettömässä refleksikotelossa tuottaa täsmällisen bassotoiston
  • Bluetooth-yhteys audion striimaukseen mobiilaitteelta
  • Tehokas kuusikanavainen mikseri helppokäyttöisin säädöin
  • 380 watin nimellisteho ja 118 dB:n (SPL) maksimiäänenpaine selkeätä ja erottelevaa äänentoistoa varten
  • Koko systeemin voi kantaa yhdellä kädellä ja virittää toimintakuntoon hetkessä0005 SoundCoverage
  • Täydellinen elävän musiikin, konferenssien, tapahtumien jne. äänentoistoon

Toiminnot

Ekstra-leveä äänipetto

EON ONE on toteutettu ainutlaatuisella, patentoidulla kaiutinkonfiguraatiolla, joka tuottaa poikkeuksellisen tasaisen ja vakaan äänipeiton. Samaa JBL:n kehittämää Directivity Control Geometry -tekniikkaa käytetään valmistajan massiivisissa konserttiäänentoistoon suunnitelluissa järjestelmissä, joissa myöskin jokaisen kaiutinelementin sijoitus ja suuntaus takaa poikkeuksellisen äänenlaadun ja hallitun suuntauksen. Se tarkoittaa, että jokainen kuulija yleisössä kokee saman suurenmoisen soundin – siitä riippumatta, missä kohdassa he ovat.

Woofer-NoGrill

Voimakas basso, jonka kuulet ja tunnet

EONONE on varustettu esteettömään bassorefleksikoteloon sijoitetulla 10-tuumaisella kaiuttimella – suurimmalla tässä kokoluokassa – jotta yleisö tuntisi basson sen koko voimallisuudessaan. Bassorefleksi-rakenne tehostaa matalien äänten vaikutusta ja tuottaa kristallinkirkkaan, täsmällisen ja selväpiirteisen bassotoiston.

Bluetooth-striimaus

bluetooth-10

EON ONE on varustettu Bluetooth-vastaanottimella, helppoa ja mukavaa langatonta käyttöä varten. Voit soittaa ennalta tallennettuja taustaraitoja trubaduurikeikalla tai striimata pippaloidentunnelmaa kohottavia suosikkibiisejä laatimasi soittolistan mukaan. Tai toistaa ääntä konferenssissa, jumalanpalveluksissa ja niin pois päin.

Tehokkaat ja yksinkertaiset säädöt

Oman sisäänrakennetun ammattitason kuusikanavaisen mikserinsä ansiosta EON ONE antaa soundin avaimet suoraan omiin hyppysiisi. Liikkeelle pääset hetkessä kytkemällä mikrofonit ja soittimet systeemiin. Ruuvaa sitten ihanteelliset soundit paramaterisella ekvalisaattorilla ja JBL EonOne LifestylePhoto Villa12kaiuilla, ja miksaa sen jälkeen kanavakohtaisilla voluumisäätimillä ja master-säätimellä kokonaisuus esitystilaan ja tilaisuuteen sopivaksi.

Vaivaton siirtely yhdellä kädellä

EON ONE on todellinen kaikki-yhdessä-paketissa-ratkaisu, linjasäteilijä-PA jota voi kantaa yhdellä kädellä. Ei olkahihnaa. Ei montaa edestakaista kävelyä autolle. Järjestelmän ylätaajuuksia toistavat kaiuttimet sekä niiden säädettävät kannakkeet saa kuljetuksen ajaksi naitettua näppärästi jalustaosaan niin, että niistä muodostuu yhtenäinen, virtaviivainen paketti. Täydellisesti sijoitettujen kahvojen ansiosta EON ONEn kuljettaminen on vaivatonta ja tehokasta, siitä riippumatta miten kaukana seuraava esitys onkaan.

Koeteltua JBL Professional -äänenlaatua

Yli 70 vuoden ajan JBL on toimittanut äänentoisjärjestelmiä musiikkimaailman arvostetuimmille artisteille ja festivaaleille. JBL:n tuotteissa yhdistyvät maailmanluokan tekniset innovaatiot ja ylivoimainen äänenlaatu, olipa kyse sitten kolossaalisista, stadion-luokan mitoituksella kootuista PA-laitteistoista tai pienestä henkilökohtaisesta äänentoistoratkaisusta. EON ONE tuo vertaansa vailla olevan JBL-laadun seuraavalle keikallesi, tapahtumaasi tai presentaatioosi.

Media