Seaboard sisältää nyt STROBE2:n – lähde tutkimusmatkalle 200 uuden 5D-soundin maailmaan!

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
06 helmikuu

Loistouutisia! Kaikki Seaboardit toimitetaan nyt entistäkin laajemman ja tehokkaamman ohjelmistopaketin kera.

Tästä päivästä alkaen jokaisen Seabord RISE ja Seaboard GRAND -soittimen käyttäjän ulottuvilla on STROBE2 – maineikas FXpansionin polyfoninen syntetisoija, jonka hinta erikseen ostettuna olisi 165 euroa.

facebook twitter 1200 628 3-copy-2280x1140-c-center

Erittäin sofistikoituneen analogisen mallinnustekniikan, huippuluokan efektien, helppokäyttöisen preset-ohjelmien selaimen ja Multidimensional Polyphonic Expression -instrumenttien (MPE) tuen johdosta STROBE2 on suorastaan "must" luovalle musiikin tekijälle. Etenkin, kun soittimeen lisättiin hiljattain yli 200 uutta preset-soundia, jotka on varta vasten suunniteltu Seaboardin 5D Touch -koskettimistolle.

Katso oheinen video, jolla esittelemme miten Seaboardilla ja STROBE2:lla syntyy aivan uskomattomia sähköisiä äänimaisemia, kun soittimen ilmaisukeinot yhdistetään synteesikoneiston soundeihin ja efekteihin.

Toisella videolla esittelemme valikoidun otoksen STROBE2:n uusista, nimenomaan 5D Touch -koskettimistolle suunnitelluista soundeista, joita soittimessa on kaikkiaan yi 200.

Seaboardin ja STROBE2:n seikkaperäisen käyttöopastuksen saat katsomalla alla olevan videon.

STROBE2:n lataamiseksi kirjaudu My ROLI -palveluun, josta saat yksilöllisen avainkoodin. Seuraa sen jälkeen ohjeita askel askeleelta ja lataa FXpansionin STROBE2 soittimeen.
Älä epäröi ottaa yhteyttä Rolin tuotetukeen, jos kohtaat jonkin ongelman tai sinulla on muuten kysyttävää.

Odotamme innolla, että pääsisimme sosiaalisessa mediassa kuulemaan Seaboardilla ja FXpansionin STROBE2:lla luomaasi musiikkia (#SeaboardRISE ja #STROBE2).