Audio-Technica tulkkausyksikkö digitaaliseen ATUC-50-keskustelujärjestelmään

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
24 maaliskuu

Audio-Technica laajensi digitaalisen ATUC-50-keskustelujärjestelmänsä joustavuutta lanseeraamalla simultaanitulkkaukseen tarkoitetun ATUC-50INT-yksikön.

photoatuc 50int atuc m58h 2 feb2017 sqSe on suunniteltu tilanteisiin, joissa käytetään enintään kolmea samanaikaista kieltä. Verkkopohjaisen etäohjaus-applikaation ansiosta tulkit voivat hallita laitteen asetuksia itse.

Kuulokevoimakkuuden säätö ja kielten valinta sujuvat helposti yksikön oman selkeän kontrollipaneelin näppäimillä. Järjestelmä voidaan varmistaa linkittämällä kaksi ATUC-50INT-yksikköä keskenään.

Keskustelijat voivat omista ATUC-50Du-yksiköistään valita jonkin kolmesta eri tulkkauskanavasta, tai vaihtoehtoisesti eri kielet voidaan siirtää tulkkausta varten luodulla langattomalla verkolla, ATUC-50CU-keskusyksikköä käyttäen. Monikielisen keskustelun tallennus käy myös helposti päinsä ATUC-50CU:n omalla nelikanavaisella tallentimella.

Puheen selkeys ja ymmärrettävyys ovat luoneet ATUC-50:lle maineen luokkansa johtavana järjestelmänä. ATUC-50INT on ihanteellinen ratkaisu järjestelmän käyttämiseksi kaksi- ja kolmikielisissä keskusteluissa, silloin kun myös kustannustehokkuudella on todellista merkitystä.

photoatuc 50int 1 feb2017 sq