Softube Console 1 ja Steinberg Cubase toimivat nyt saumattomana kokonaisuutena

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
15 maaliskuu

CubaseAndConsole1 20180212

Steinberg ja Softube ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään, ja lopputuloksena eräs tämän hetken suosituimmista studiokontrollereista, Softube Console 1, toimii nyt yhdessä Steinberg Cubase -työasemaohjelman kanssa paremmin kuin koskaan ennen. Kokonaisuus yhdistää huippuluokan audiotyöaseman monipuoliset mahdollisuudet perinteisen säätöpaneelin intuitiivisuuteen ja selkeyteen, ja parantaa käytettävyyttä niin kotipajoissa kuin ammattiaudion tuotantotiloissa.

Selkeä, helppokäyttöinen Console 1 tuo perinteisen äänipöydän säätimet käyttäjäystävällisesti työtasolle, ja tarjoaa käyttöliittymän joka pesee hiiret ja hipaisunäytöt mennen tullen. Samalla Softuben huolellisesti komponenttimallinnetut emulaatiot klassikkotiskeistä takaavat, että kokonaisuus paitsi tuntuu asialliselta, myös kuulostaa juuri siltä miltä esikuvansakin. Pienemmässä koossa ja pienemmällä hinnalla.

Paketin mukana seuraa Solid State Logicin klassinen SL 4000E, ja muita miksereitä saa lisäosina. Ja kun miettii mitä kaikkea muuta Softube voi tarjota niin rauta- kuin ohjelmapuolella, ja muistaa että Console 1 osaa ohjata kaikkia yleisimpiä työasemaohjelmia, ei kontrollerin valinta ole vaikea. Tietenkin Cubasen kanssa yhteensovittaminen menee paljon syvemmälle, ja työjärjestyksen haltuunotto on todella mietitty. Cubasessa raidan valinta, solo/mute, volume, panorointi ja send-tasojen säätö suoraan Console 1:stä ovat vasta alkua.

Sovituspaketti on saatavissa ilmaisena päivityksenä Cubase Pro 9.5.10 -versiosta ja uusimmasta Console 1 -ohjelmasta alkaen.