Audio-Technican uutuudet DJ-käyttöön

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
20 elokuu

Audio-Technican laajassa ammattiaudio-valikoimassa on nyt uusi sarja varta vasten DJ-käyttöön suunniteltuja tuotteita: Pro-laadun kuulokkeet ATH-PRO5X ja ATH-PRO7X ja DJ-äänirasiat AT-XP5 ja AT-XP7.

ATH PRO5X BK 1 sqATH PRO5X WH 1 sqATH PRO7X 1 sq

DJ-kuulokkeet ovat molemmat, vaikka erilaisia, silti rakenteeltaan umpikuulokkeita, ja kestävät niin tehoa kuin kovaa käyttöä. Kuuntelueristys on hyvä ja käyttömukavuus mietitty pitkiäkin sessioita silmällä pitäen. Kuppimallin ATH-PRO5X on varustettu 40mm elementillä ja tarjoaa jopa 1500mW tehoa hyvällä hyötysuhteella. Kuulokeosio kääntyy yhden korvan kuuntelua varten, kuuloketta on saatavana niin mustana kuin valkoisena. Korvan päälle asettuva ATH-PRO7X tulee puolestaan 45mm elementillä ja tarjoaa 2000mW tehoa sekä erittäin tarkan toiston. Kuulokkeen tyynyt ovat pehmeät ja kestävät. Kuuloke on väriltään musta. Kuulokkeissa on irrotettavat, lukittuvat kaapelit, joista kierrejohto on 1,2 - 3m ja suora 1,2 m pitkä.

Audio-Technican pitkä kokemus laadukkaimman kotiäänentoiston parissa sekä näkyy että kuuluu sarjan magneetti-äänirasioissa AT-XP5 ja AT-XP7 -neuloille, tehokkaissa vinyyliuran lukijoissa, ja onhan suunnittelussa ollut mukana myös useita eturivin DJ-mestareita. Lopputuloksena on yhdistelmä laadukasta äänentoistoa ja valmius vastata vinyylinpyörittäjien erikoisvaatimuksiin.

AT-XP5-500x500AT-XP7-500x500

Sekä AT-XP5 että AT-XP7 on suunniteltu kestäviksi ja luotettaviksi, ja varustettu 0,3 x 0,7 tuuman tuhannesosan (mil) elliptisin liitosneuloin joissa timantti on kiinnitetty erilliseen varteen. Neulat on suunniteltu 2-4 gramman painotuksille. AT-XP5 antaa 5.5 mV signaalin ja AT-XP7 jopa 6.0 mV, joten bassot soivat ja ääni pysyy kasassa. Nude stylus -mallia raskaampaa liitosneularakennetta kompensoi sekin, että runko on erittäin kevyttä polyfenyleenisulfidi (PPS) - lasikuituseosta. Neulan kärki on itsevalaisevaksi käsitelty, joten se on helppo kohdistaa pimeämmässäkin työpisteessä. Lopputuloksena on aina kompromissiton, ammattilaadun DJ-äänirasia.

Tuotteet nettikaupassamme näistä linkeistä:
Audio-Technica ATH-PRO7X DJ Headphones
Audio-Technica ATH-PRO5XBK DJ Headphones - Black
Audio-Technica ATH-PRO5XWH DJ Headphones - White
Audio-Technica AT-XP7 Dual Moving Magnet Stereo Cartridge
Audio-Technica AT-XP5 Dual Moving Magnet Stereo Cartridge