Native Instruments KOMPLETE 12 - lajinsa johtava tuotanto-ohjelmisto uusiutui

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
24 syyskuu

Kattava kokoelma työkaluja tarkoittaa enemmän ääntä ja enemmän luovaa vapautta, kaikki yhden kokonaisuuden puitteissa

NI KOMPLETE-12 packshotincluded-products 800

Native Instruments KOMPLETE 12 - lajinsa johtava tuotanto-ohjelmisto

Native Instruments KOMPLETE 12 kokoaa yhteen pakettiin kokonaiset 53 eri tuotetta, yli 25 000 soundia ja 220 gigaa soittimia ja efektejä. Mukana ovat mm. KONTAKT 6, TRK-01, DISCOVERY SERIES: MIDDLE EAST, SESSION STRINGS 2, MOD PACK ja 10 lisälaajennusta. Koko paketin ostaja säästää yli 85% ohjelmien omista hinnoista, ja kun ostaa KOMPLETE 12 -paketin nyt, saa virtuaalisen analogisyna MASSIVEn kauan odotetun seuraajan MASSIVE X:n ladattavaksi veloituksetta heti kun se valmistuu!

Kattava kokoelma työkaluja tarkoittaa enemmän ääntä ja enemmän luovaa vapautta, kaikki yhden kokonaisuuden puitteissa. Uusi, laaja päivitys tuo mukaan paitsi uudet synat, samplet ja soittimet, myös upouudet lisälaajennukset. Koskaan ei tyylien kirjo ole ollut näin monipuolinen, ja maustetta löytyy joka lähtöön. Uusin KOMPLETE tuo peliin 9 uutta soitinta ja efektiä, 10 Expansions-laajennusta, yhteensä yli 50 eri soitinmallinnusta ja efektiä.

Kun valmiit soittimet eivät riitä, on aina mahdollista rakentaa lisää. KOMPLETE 12 tarjoaa kaksi rakennusalustaa: KONTAKT 6:n edistyneen samplauksen ja REAKTOR 6:n modulaarimallinnuksen. Yhdessä ne tarkoittavat tuhansia NI-soittimia ja sovelluksia, satojen valmistajien yhteistyötä ja tietenkin alati kasvavaa käyttäjien yhteisöä. Kehitykseen on helppo päästä kiinni aloittamalla valmiista, vakiona seuraavista kirjastoista, ja siirtyä asteittain syvemmälle audionluonnin saloihin.

NI KOMPLETE-12-ULTIMATE packshotincluded-products 800

Native Instruments KOMPLETE 12 ULTIMATE - äärimmäisen laaja tuotanto-ohjelmisto

Native Instruments KOMPLETE 12 ULTIMATE kokoaa yhteen pakettiin kokonaiset yli 100 huippuluokan soitinta ja efektiä, yli 45 000 soundia, yhteensä yli 600 gigaa herkkuja. Mukana ovat mm. SESSION GUITARIST – ELECTRIC SUNBURST, THRILL, KONTAKT 6 sekä täydellinen SYMPHONY ESSENTIALS – COLLECTION -kokoelma. Koko paketin ostaja säästää yli 85% ohjelmien omista hinnoista, ja kun ostaa KOMPLETE 12 -paketin nyt, saa virtuaalisen analogisyna MASSIVEn kauan odotetun seuraajan MASSIVE X:n ladattavaksi veloituksetta heti kun se valmistuu!

Rajattomasti ääniä ja rajaton vapaus laajentaa palettia, siinä uusi haaste artisteille, tuottajille ja tekijöille. Uusi, entistä massiivisempi ohjelmapäivitys tuo mukaan paitsi uudet synat, samplet ja soittimet, myös upouudet laajennukset. Koskaan ei tyylien kirjo ole ollut näin kattava. Uusin KOMPLETE 12 ULTIMATE tuo 16 uutta soitinta ja efektiä, 20 Expansions-laajennusta, yhteensä yli 100 eri soitinmallinnusta ja efektiä.

Kun valmiit soittimet eivät riitä, on aina mahdollista rakentaa lisää. KOMPLETE 12 ULTIMATE tarjoaa kaksi rakennusalustaa: KONTAKT 6:n edistyneen samplauksen ja REAKTOR 6:n modulaarimallinnuksen. Yhdessä ne tarkoittavat tuhansia NI-soittimia ja sovelluksia, satojen valmistajien yhteistyötä ja tietenkin alati kasvavaa käyttäjien yhteisöä. Kehitykseen on helppo päästä kiinni aloittamalla valmiista, vakiona seuraavista kirjastoista, ja siirtyä asteittain syvemmälle audionluonnin saloihin.

NI KOMPLETE-12-ULTIMATE-COLLECTORS-EDITION packshotincluded-products 800

Native Instruments KOMPLETE 12 ULTIMATE Collector's Edition - vielä laajaakin laajempi tuotanto-ohjelmisto

Native Instruments KOMPLETE 12 ULTIMATE Collector's Edition kattaa pöytään yli 150 huippuluokan soitinta ja efektiä, yli 90 000 soundia, yhteensä yli 900 gigaa herkkuja joista valita. Mukana ovat mm. SESSION GUITARIST – ELECTRIC SUNBURST, THRILL, KONTAKT 6 sekä täydellinen SYMPHONY SERIES – COLLECTION. Koko paketin ostaja säästää yli 85% ohjelmien omista hinnoista, ja kun ostaa KOMPLETE 12 -paketin nyt, saa virtuaalisen analogisyna MASSIVEn kauan odotetun seuraajan MASSIVE X:n ladattavaksi veloituksetta heti kun se valmistuu!

15 vuotta, 150 tuotetta ja suorastaan eeppiset mitat saavuttava kokoelma - siinäpä KOMPLETEn perusajatus päivitettynä. Kun kaikki NI-keksinnöt vuonna 2003 pakattiin samaan pakettiin ja hinta pyöristettiin tarjoustasolle, oli kokoelmaa yhdeksän plug-iniä ja 23 CD-ROM-levyä kattoi kaiken. Nyt, 15 vuotta myöhemmin, on tarjolla käytännössä rajattomasti ääniä ja lähes loputon paletti artisteille, tuottajille ja tekijöille. Uusi, entistä massiivisempi kokoelma tuo mukaan paitsi uudet synat, samplet ja soittimet, myös upouudet laajennukset. Koskaan ei tyylien kirjo ole ollut näin kattava. Uusin KOMPLETE 12 ULTIMATE Collector's Edition tuo yhteensä yli 150 eri soitinmallinnusta, efektiä ja laajennusta 85% alennuksella listahinnoista.

Mukana on tietenkin koko KOMPLETE 12 ULTIMATE, joka tarjoaa yli sata valmista soitinta, ja yli 47 000 soundia, tuhansia sovelluksia, satojen valmistajien yhteistyötä ja alati kasvavaa käyttäjien yhteisöä. Kehitykseen on helppo päästä kiinni aloittamalla valmiista, vakiona seuraavista kirjastoista. Mukana on myös täysi SYMPHONY SERIES – COLLECTION jonka kuusi ammattilaislaadun orkesterikirjastoa yhdistävät maailman huippumuusikoiden tallenteet tehokkaaseen käyttöliittymään. 50 EXPANSIONS-laajennusta ovat genrekohtaisesti koottuja tehopakkeja rumpuseteistä, synapreseteistä ja sampleista.

KOMPLETE 12 ULTIMATE Collector's Edition tarkoittaa 22 uutta soitinnosta ja efektiä sekä 50 EXPANSIONS -laajennusta. Nyt määritetään täydellinen kattavuus.

Native Instruments uutuudet nettikaupassamme tästä linkistä!

 

Media