Mackie EleMent -sarjan mikrofonit, kestävät työkalut eri tilanteisiin

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
28 toukokuu

EleMent-sarja tarjoaa pätevät ja kestävät mikrofonit käyttötarkoitukseensa räätälöitynä.

Niin livenä solistikäyttöön kuin äänittäessä vahvistimen eteen sopiva EM-89D dynaaminen mikrofoni, kuin äänittäessä laululle ja akustisille sopiva isokalvoinen kondensaattorimikrofoni EM-91C, kuin podcasting-ohjelmantuotantoon ja liikkuvaan demontekoon omalla kuulokeliitännällä varustettu EM-USB ovat kestävyydestään tuttua Mackie-laatua.

EM-USB front Rev100EM-89D frontEM-91C front


EM-USB kytketään suoraan USB-C -väylään ja toimii omana äänikorttinaan. Rungossa on niin tasonsäätö kuin kuulokelähtö monitorointiin. Mikrofonin laaja kalvo sopii niin ihmisäänille kuin akustisille soittimille. Herttakuvio eliminoi hälyääniä tehokkaasti. Lujatekoisen mikrofonin mukana seuraa kevyt pöytäjalusta, telinesovite ja USB-johto.

EM-89D dynaaminen solistimikrofoni sopii niin laululle kuin soittimille. Herttakuvio eliminoi hälyääniä tehokkaasti. Mikrofoni on rakennettu kestämään kovankin keikkailun rasituksia päivästä toiseen. Mukana telinesovite, XLR-johto ja säilytyspussi.

EM-91C kondensaattorimikrofonissa on laaja kalvo, joten se sopii niin ihmisäänille kuin vaikkapa tilan taltioimiseen. Herttakuvio eliminoi hälyääniä tehokkaasti. Lujatekoisen mikrofonin mukana seuraa ripustuskehto ja XLR-johto.

EleMent -sarja pähkinänkuoressa:

  • Kolme tarkoitukseensa räätälöityä mikrofonia
  • Kestävät käyttöä ja kuulostavat hyvältä
  • Kaikissa mikrofoneissa hertta-suuntakuvio
  • Omat mallit live-, studio- ja ohjelmatuotantoihin

Tästä linkistä verkkokauppaan!

Uusimmat artikkelit kirjoittajalta Eero Pihlström