Juhani Vitikka

Juhani Vitikka

Focusrite Audio-Over-IP tuotevalikoima laajenee

lokakuu 23, 2020

Focusriten Audio-Over-IP laitteet tarjoavat Dante:n joustavuutta hyödyntämällä modulaarisen lähestymistavan audioratkaisun rakentamiseen, olipa kyseessä jälkituotanto, lähetys, liveääni tai äänitysstudio. Valikoimassa nyt lisää neljä uutta tuotetta!

Proel U24 - digitaalinen langaton mikrofonijärjestelmä suoraan USB-väylään

elokuu 13, 2020

Proel U24 on langaton mikrofonijärjestelmä, joka kytkeytyy suoraan kannettavaan tietokoneeseen tai esimerkiksi Proel V FREE ja WAVE -aktiivikaiutinten* USB-liittimiin, ja tarjoaa erinomaisen häiriöttömän signaalin 2,4 gigaherzin taajuudella.

Proel V Free ja V Wave

elokuu 13, 2020

Kompakteja PA-järjestelmiä moninaisiin käyttötarkoituksiin.

Focusrite Pro -tuotevalikoima kattaa modernin studiotekniikan kaikki osa-alueet

kesäkuu 30, 2020

Focusriten Dante- tuotevalikoima on kehittynyt ja laajentunut vuosien varrella huimasti ja kattaa nykyisin modernin studiotekniikan kaikki osa-alueet.

Dexibell - Perinteen, innovaation ja musiikin kolminaisuus

marraskuu 15, 2019

Italialainen Dexibell panostaa erityisesti huippuluokan digipianoihin, ja firman tiimissä onkin useita Rolandin Euroopan-suunnitteluosastolta tuttuja nimiä.

Audio-Technica ES Series - modulirakenteinen mikrofonijärjestelmä

lokakuu 30, 2019

Audio-Technica Engineered Sound (ES) -sarja koostuu neljästä eri mikrofoniyksiköstä, kuudesta eri pituisesta joutsenkaulasta ja neljästä virransyöttöyksiköstä, jotka kaikki ovat keskenään vaihdettavia.

AKG Lyra - vintagetyylikäs moderni USB-mikrofoni

lokakuu 29, 2019

AKG Lyra on erittäin korkeatasoinen neljän kapselin ultra-hd -mikrofoni, joka kytkeytyy suoraan niin tietokoneisiin kuin mobiililaitteisiin ja toimii äänikorttina kaikissa tilanteissa, joissa vaaditaan korkealaatuista ääntä.

Mackie SRM-Flex - kannettava pilari-PA

lokakuu 24, 2019

Mackie SRM-Flex on erittäin kätevä ja kompakti pilari-PA, joka tarjoaa erinomaisen SRM-äänenlaadun ja selkeän intuitiivisen mikseriosion joiden ansiosta järjestelmä sopii monenlaisiin tarkoituksiin.

JBL EON ONE Compact - akkukäyttöinen, nelikanavainen pikku-PA

lokakuu 24, 2019

JBL:n kompakti ja kevyt EON ONE Compact painaa alle kahdeksan kiloa, ja se on helppo kuljettaa mukana minne tahansa.

Mackie ProFXv3 - Suositun mikserisarjan uusi, entisestään parannettu versio

lokakuu 24, 2019

Mackie ProFXv3 -sarjan äänipöydät tarjoavat laadukkaan ja silti edullisen ratkaisun moneen eri tarpeeseen, pienimmästä kotistudiosta täysikokoisille konserttilavoille.