Focusrite Audio-Over-IP tuotevalikoima laajenee

Focusriten Audio-Over-IP laitteet tarjoavat Dante:n joustavuutta hyödyntämällä modulaarisen lähestymistavan audioratkaisun rakentamiseen, olipa kyseessä jälkituotanto, lähetys, liveääni tai äänitysstudio. Valikoimassa nyt lisää neljä uutta tuotetta!

Proel U24 - digitaalinen langaton mikrofonijärjestelmä suoraan USB-väylään

Proel U24 on langaton mikrofonijärjestelmä, joka kytkeytyy suoraan kannettavaan tietokoneeseen tai esimerkiksi Proel V FREE ja WAVE -aktiivikaiutinten* USB-liittimiin, ja tarjoaa erinomaisen häiriöttömän signaalin 2,4 gigaherzin taajuudella.

Proel V Free ja V Wave

Kompakteja PA-järjestelmiä moninaisiin käyttötarkoituksiin.

Focusriten Dante- tuotevalikoima on kehittynyt ja laajentunut vuosien varrella huimasti ja kattaa nykyisin modernin studiotekniikan kaikki osa-alueet.

Mackie EleMent -sarjan mikrofonit, kestävät työkalut eri tilanteisiin

EleMent-sarja tarjoaa pätevät ja kestävät mikrofonit käyttötarkoitukseensa räätälöitynä.

Mackie CR-X - aktiiviset lähikenttämonitorit audiotyöskentelyyn

Mackie Creative Reference CR-sarjan lähikenttäkaiuttimilla studiolaadun äänen saa pienikokoisessa ja tyylikkäässä paketissa suoraan työpöydälle.

Valikoimistamme löytyy todella erinomaisia ratkaisuja kotiäänittämiseen satasen äänikorteista ja mikeistä alkaen. Näillä työvälineillä voi aivan hyvin tehdä vaikka julkaisukelpoisen levyn mökillä eli musiikin taltiointi ei jää välineistä kiinni. 

Miksi sitten hankkisin pykälää parempia välineitä?
Simppelit työkalut kotistudioon

Toimivan kotistudion rakentaminen saattaa askarruttaa jos aiempaa kokemusta aiheesta ei ole. Asiakkailtamme saamamme palautteen mukaan vaikeinta on valita juuri ne itselle parhaiten sopivat laitteet ja ylipäänsä hahmottaa minkälainen budjetti niihin tulee varata. Monelle myös huoli laitteiston kytkemisestä saattaa olla esteenä hankinnoille.