2BOX

2box_logo3

 

2box on vasta asemansa vakiinnuttanut valmistaja joka pyrkii tarjoamaan hyödyllisiä työkaluja monipuolisesti ammattimuusikon tarpeita silmälläpitäen. Ruotsalaisella tuotekehitystiimillä on pitkä kokemus laadukkaiden elektronisten soitinten suunnittelusta ja toteuttamisesta, mm. ddrum-tuoteperhe oli alunperin pitkälti heidän ajatustensa tulos . 2boxin ensimmäinen tuote on elektroninen lyömäsoitinsetti DrumIt Five, muita uutuuksia on tulossa lähitulevaisuudessa.

Avainsana on käyttäjäystävällisyys, helpot käyttöliittymät yhdistettynä intuitiivisiin editointiohjelmistoihin (PC- ja Mac-alustoille). 2boxin laitteet on tarkoitettu niin livekäyttöön, studiotyöskentelyyn kuin harjoitustiloihin - kaikkialle missä muusikko musiikkiaan tekee.

2boxin periaatteisiin kuuluu, että vaikka tehokkaat ja helppokäyttöiset 2box-tuotteet voivat joissain tapauksissa olla pelkkää rautaa tai softaa, ne pyrkivät useimmiten tarjoamaan kattavan ja monipuolisen paketin molempia tarkoitukseensa: studiossa ja hienosäädössä tarvittavan softwaren ja keikkailua kestävän raudan yhdistelmän. Juuri niin kuin nykyaikainen muusikko tarvitsee.

2boxin toimenkuva on selvä. 2boxin tuotteet on suunnattu kaikille muusikoille kaikkialla maailmassa. Siitä lähdetään.