Mayones

mayones_logo

Mayones Guitars & Basses

Puolassa 1980-luvun alussa perustettu Mayones Guitars & Basses valmistaa toinen toistaan hienompia soittimia perinteisten kädentaitojen innoittamana. Mayonesilla uskotaan vahvasti siihen, että soittimen sielu pohjautuu valmistuksessa käytettyihin puumateriaaleihin, niiden laatuun sekä kitaran tai basson kokoavan soitinrakentajan taitoon ja kokemukseen.

Kokemusta Mayonesilla toden totta riittää, sillä soittimet ollaan alusta alkaen valmistettu käsin. Prosessiin on toki lisätty relevanttia modernia teknologiaa helpottamaan käsityöläisten työtaakkaa ja edistämään soitinten tasalaatuisuutta. 

Mayones tuli aluksi tunnetuksi pääosin bassovalmistajana, mutta yhtiön moderni ote kitaroihin laajensi merkistä kiinnostuneiden muusikoiden painopistettä enemmän raskaamman musiikin suuntaan. Nykyään Mayonesin katalogista löytyy kuitenkin soitin melkeimpä joka soittajalle tyylisuunnasta riippumatta. Todisteena tästä toimikoon firman artistirosteri, joka ei tunne genrerajoja lainkaan.

Mayonesin katalogi koostuu useista valmiista soitinmalleista. Soittimia Mayones ei kuitenkaan varastoi vaan jokainen kitara tai basso kootaan tilauksesta. Juuri tilauspohjaisen valmistustapansa vuoksi yhtiön soittimet ovat erinomainen kohde henkilökohtaiseen kustomointiin. Runkojen malleja ja perusrakenteita lukuunottamatta lähes kaikki osa-alueet ovat muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaisiksi. Mayonesin Instagram-tili ja nettisivun custom-osio ovat loistavia inspiraationlähteitä omaa soitinta suunnitellessa. 

Custom-soittimen toimitusaika pyörii noin neljän ja kuuden kuukauden välillä. Pikaisempaa helpotusta löytyy Soundtools-myymälästä Teollisuuskadulta tai verkkokauppamme Mayones-osastolta.

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat