PRE116.png

Audac PRE116 etuvahvistin

Valmistaja: Audac
Saatavuus:4 kpl varastossa
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:AUDPRE116

Tuotteen mitat ja paino

Tuotteen pituus: 0.55cm
Tuotteen leveys: 0.50cm
Tuotteen korkeus: 0.05cm
Tuotteen paino: 4.72kg
Myyntihinta: 447,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 360,48 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

 AUDAC PRE116 etuvahvistin

Audac PRE116 on kuusikanavainen stereoetuvahvistin monenlaisiin asennuskohteisiin sekä mikrofoni- että linjatasoisille sisääntuloille. Laitteessa on kaksi balansoitua ja phantomvirralla varustettua monotuloa joko mikrofoni- tai linjatasoiselle signaalille kolmialueisella taajuuskorjaimella. Erikseen kytkettävä Talkover-toiminto hiljentää taustamusiikin mikrofoniin puhuttaessa. Lisäksi käytettävissä on neljä stereotuloa linjatasoisena, joista yksi stereotulo on toteutettu balansoiduilla XLR-liittimillä ja kolme stereotuloa balansoimattomilla RCA-liittimillä. 


Audac PRE116 sisältää myös sisäänrakennetun Bluetooth -vastaanottimen (miksataan kanavaan 3) sekä 3,5mm linjatasoisen sisääntulon etupaneelissa esimerkiksi tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen analogista kytkentää varten (miksataan kanavaan 4). Laitteen mute-kontakteilla on mahdollista mykistää kaikki musiikin äänilähteet, joka mahdollistaa linkittämisen automaattisiin hälytysjärjestelmiin. Sisääntulojen tasonsäädöt tehdään etupaneelin kontrollipotikoilla, ulostulojen säädöille on kaksialueinen taajuuskorjain ja päävoimakkuussäädin 6-segmenttisellä LED-näytöllä.

Liitännät sekä sisään- ja ulostulojen konfiguroinnit, kuten gain-säädöt ja mono/stereo-kytkennät voidaan tehdä takapaneelin kontrolleista.

Tuoteryhmät