Uutuudet

Tarjoukset

Löytönurkka

LRM_EXPORT_63269785193258_20190822_17371838629.jpeg_product

Darkglass Vintage Deluxe V2

Valmistaja: Darkglass Electronics
Saatavuus:ei päävarastossa
Myymalatuote Kyllä
11 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YDGVD
Myyntihinta: 269,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 216,94 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Darkglass Electronics Vintage Deluxe V2

 

 
Vintage Deluxe V2 on pohjimmiltaan Microtubes Vintage 3-alueisella EQ:lla ja monipuolisilla ulostuloilla

Vintage Deluxe V2 on käytännössä sama mahtava pedaali kuin Microtubes Vintage, mutta siinä on lisäksi 3-alueinen EQ sekä kattavat ulostulovaihtoehdot. Direct output-ulostulon ansiosta laite toimii myös DI-boksina. Normaalin ulostulon lisäksi Vintage Deluxen V2 kyljessä on myös parallel output joka päästää puhtaan, pedaaliin sisään menevän signaalin läpi sellaisenaan.

Vintage Deluxe V2 on pikkuveljensä lailla uskomaton läpileikkaus menneiden vuosikymmenten muhkeita putkisäröjä, jotka ovat nyt entistäkin monikäyttöisempiä Vintage Deluxen V2 EQ-säätöjen sekä moninaisten ulostulojen ansiosta.


Toiminnot

  • Level: Säätää särötetyn signaalin ulostulon tasoa.
  • Drive: Säätää saturaation määrää särötetyssä signaalissa.
  • Blend: Sekoittaa kirkasta signaalia särötettyyn. Blendin ja Level-nupin yhteisvaikutuksella saadaan säädettyä signaaliin uppoavan särön määrä tismalleen oikeaksi.
  • Era: Toimii yhdessä Drive-nupin kanssa muokaten pedaalin luonnetta kokonaisvaltaisesti. Matalilla tasoilla pedaalin soundi on 70-luvun henkeen lämpimän keskialueinen, mutta korkeammalle nostettuna Era kuljettaa soinnin 80-luvun metallisoundeista 90-luvun rokkipörinään.
  • Bass:+/- 12dB 100Hz:n alueella
  • Mid:+/- 12dB 1kHz:n alueella
  • Treble:+/- 12dB 5kHz:n alueella
  • Parallel output: Päästää läpi sisääntulon signaalin prosessoimattomana
  • Direct output: Balansoitu versio 6,3mm plugiulostulosta. Käytä tätä liitettäessä laitetta suoraan PA-kaiuttimiin tai miksauspöytiin ym.

Varoitus! 

Vintage Deluxe V2 tarvitsee 30mA:n jännitteen. Käytäthän laitteen kanssa ainoastaan reguloitua 9V:n virtalähdettä jossa miinusnapa on keskellä. Reguloimaton virtalähde tai suuremmat volttimäärät saattavat aiheuttaa ei haluttua häiriötä tai jopa vahingoittaa tuotetta. Takuu ei korvaa tästä johtuen rikkoutuneita pedaaleja. Ekologisista syistä Vintage Deluxe V2 ei toimi paristoilla.

 

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat