efx-kon-1.jpg

Mono Case THE KONDENSOR (jet black)

Valmistaja: MONO case
Saatavuus:ei päävarastossa
Tuotekoodi:YMOEFXKONBLK
Myyntihinta: 169,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 136,29 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Mono The KONDENSOR reppu 

Puhtaat, kaarevat linjat ja ohut profiili ovat The KONDENSOR-repun suunnittelufilosofian kulmakivet. Tarkoituksena oli suunnitella mahdollisimman ergonominen reppu jonka painopiste kohdistuu alaosaan. Pienestä ulkoisesta koostaan huolimatta The KONDENSOR syö kevyesti 17" kannettavan tietokoneen ja mielettömän määrän muuta tavaraa. Taskuja on joka lähtöön ja joka kulmaan asetettuna. Koska, reppu on suunniteltu matkustavalle muusikolle, siitä löytyy aina käsillä oleva tasku esimerkiksi korvatulppia varten. Repun materiaali hylkii vettä ja sen pohja on rakennettu armeijan kumiveneiden valmistusmateriaalista. Laukun pohja on myös tehokkaasti pehmustettu ja pehmuste on piilossa välipohjan sisällä. Myös kahvat ja vetoketjut on suunniteltu kestämään: kahvat on kiinnitetty tikkauksian lisäksi järeillä niiteillä ja teräksestä valmistetut tuplavetimet sulkevat ja avaavat itseään korjaavasta nylonista rakennetut vetoketjut kerta toisensa jälkeen.

  • Kestävä ja ergonominen reppu liikkuvalle muusikolle
  • Väri: musta
  • Useita taskuja kaikelle DJ-toimintaan liittyvälle. Laukkuun mahtuu muun tavaran lisäksi maksimissaan 17" kannettava tietokone.
  • Paino noin 1,6kg

 

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat