Circuit-MS_overhead_DEFAULT-LR.jpg

Novation Circuit Mono Station

Valmistaja: Novation
Saatavuus:20 kpl varastossa
Kyllä
Tuotekoodi:NOVSYNTH08

Tuotteen mitat ja paino

Tuotteen pituus: 0.48m
Tuotteen leveys: 0.41m
Tuotteen korkeus: 0.33m
Tuotteen paino: 13.50kg
Myyntihinta: 329,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 265,32 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

cirquit mono

 cirquit 1

Novation Bass Station oli legenda, joka laajeni nopeasti dedikoidusta bassosynasta yhdeksi maailman tunnistettavimpia monofonisia synasoundeja, ja lukemattomilta tallenteilta tuttu Bass Station II oli saman kehityskaaren looginen, monimuotoinen ja omintakeinen nykyhetki. Nyt kehitys on astunut uuteen aikaan, ja perheen uusin tulokas on Novation Circuit Mono Station.

Novation Circuit Mono Station on uuden sukupolven sekvensoiva monosyntetisaattori jonka kolme sekvensseriraitaa/kanavaa ovat yhteydessä Circuitin 32 painallusnopeuden tunnistavaan (velocity sensitive) RGB-padiin. Circuit Mono Stationissa on kaksi oskillaattoria, kolme eri särömoodia ja multi-mode -suodin joka toimii niin ylipäästö-, alipäästö- kuin band-pass -kaistasuotimena.

cirquit 2

Circuit Mono Stationin synkroni ja vire on oskillaattorikohtaisesti säädettävissä, ja tarjolla on neljä aaltomuotoa (sawtooth, triangle, square ja sample + hold). Lisäksi tietysti löytyvät sub-oskillaattori, ring modulation -rengasmodulaattori ja kohinageneraattori. Taajuuskaista on muokattavissa 12dB ja 24dB suotimilla (high-pass, low-pass ja band-pass), lisäksi löytyy tehokas ja aina tarpeellinen säröosasto.

Novation Circuit Mono Station toimii niin monofonisena, kuin parafonisessa tilassa, jolloin kumpikin oskillaattori on oman sekvensserinsä ohjauksessa. Sekvensseriä on kolme kanavaa, joista kaksi ohjaa oskillaattorien sekvenssejä ja kolmas modulaatiota. Niin gate-salvan kesto, patternien vaihto lennossa, synkronitaajuus kuin patternien vaimennus onnistuu suoraan paneelista.

4x8-modulaatiomatriisin reititys LFO:sta tarjoaa neljä aaltomuotoa, envelopen, sekvensserin tai velocityn, joten hyvinkin monimutkaisia modulaatioita on mahdollista rakentaa niin äänen korkeuden, pulssitaajuuden, vahvistuksen, suotimien, särön kuin ulkoisiin laitteisiin ohjattavan CV-syötön avulla.

Novation Circuit Mono Stationissa on 64 tallennettavaa muistipaikkaa, ja se osaa ohjata muita laitteita niin CV-jänniteohjauksella, gaten ja modulaation kautta, kuin MIDI-signaaleina (in, out, through) joten integrointimahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat. Audiosignaalin ohjaaminen Circuit Mono Stationin filtterien ja särön läpi mahdollistaa aivan omanlaisensa soundinmuokkauspaletin. Ja kun audiotulo ohjataan modulaatiosekvensseriin, saadaan aikaan aivan uusia, ennenkuulumattomia ääniä.

USB-väylän ansiosta Novation Circuit Mono Station on suoraan kytkettävissä PC- tai Mac-koneeseen, ja Components-ohjelman avulla saadaan haltuun loputon varasto tallennettavia ja ladattavia patch-muistipaikkoja.

cirquit 3

Ominaisuudet:
 • Kaksi oskillaattoria, molemmissa oma synkroni ja vireensäätö
 • High-pass, low-pass ja band-pass -suotimet, 12dB ja 24dB laskukulmalla (slope)
 • Kolme distortion -särötilaa
 • Monofoninen ja parafoninen tila omalla glide-säädöllä
 • 4x8 modulaatiomatriisi mahdollistaa erittäin monipuolisen reitityksen
 • 64 muistipaikkaa laitteessa
 • Kaksi sekvenssiraitaa oskillaattoreille ja kolmas modulaatiolle
 • 32 tunnistavaa, väriä vaihtavaa RGB-padia
 • 16 asteikkotyyppiä
 • Vaihdettavat synkronitaajuudet (sync rates)
 • CV/Gate, CV mod ja MIDI In/Out/Thru ulkoisten laitteiden ohjaamiseen
 • Audiotulo audion modulointiin, muokkaukseen ja efektointiin
 • Components-ohjelma hallinnoi muistipaikkoja tietokoneella

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat