UBASS-EBY-FSRW_17_R_1024x.jpg

Kala Striped Ebony U-Bass - Round Wound teräskielillä

Valmistaja: Kala Brand Music Co.
Saatavuus:4 kpl varastossa
Myymalatuote Kyllä
2 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YKLUBASS-EBY-FSRW

Tuotteen mitat ja paino

Tuotteen pituus: 0.75m
Tuotteen leveys: 0.27m
Tuotteen korkeus: 0.30m
Tuotteen paino: 1.20kg
Myyntihinta: 518,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 417,74 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Kala Striped Ebony U-Bass - Round Wound -kielitetty uke-basso

Kalifornian Petalumasta kotoisin oleva, vuonna 2005 perustettu Kala Brand Music Company on kuuluisa hyvin soivista ja laadukkaista ukuleleistaan, joita on saatavana niin kallimpina ammattilaismalleina, edullisempina harrastajan versioina kuin todella taloudellisina koulusoittimina. Helpposoittoinen ukulele on yllättävän monipuolinen soitin, joka sopii muuhunkin kuin havaijilaismusiikkiin, ja vaikka se meni hetkeksi muodista 1960-luvulle tultaessa, se on viime vuosikymmeninä palannut takaisin suosioon.

Lyhytskaalaiset, akustiset tai puoliakustiset U-bassot ovat olleet basistien puheenaiheena noin vuodesta 2010, jolloin Kala Brand Music toi markkinoille alkuperäisen U-bassonsa. Noin 21 tuuman skaalalla varustettu soitin viritetään EADG-vireeseen kuten tavallisetkin bassot, ja sen asteikko on myös osapuilleen sama kuin sähköbasson. U-bassoja on saatavana myös nauhattomina, viisikielisinä, elektroakustisina ja umpipuisina. Se on hieno, pienikokoinen soitin, jolla on aivan oma, sielukas sointinsa.

Kala Striped Ebony U-Bass on kaunis ja hyvin soiva soitin, jonka vaahtera- reunalista korostaa kauniisti tummaa runkopuuta. Kansi, pohja ja sivut ovat kaikki raidallista eebenpuuta, kaula on mahonkia. Kielet ovat nylonsilkkiytimen ympärille punottua, hopeoitua metallia ja antavat basisteille tutumman kosketuksen kuin Pahoehoe-kielet, joilla bassoa myös saa. Bassossa on Shadow U-Bass NFX - elektroniikka.


Ominaisuudet:
  • Elektroakustinen U-Bass bassoukulele
  • Skaala 517 mm, 16 nauhaa
  • Kansi, pohja ja sivut eebenpuuta, vaahtera-reunalistat
  • Kaula mahonkia, otelauta saksanpähkinää
  • Satiinilakka
  • Custom Hipshot Ultralite -virityskoneistot
  • Kala Round Wound -kielet
  • Shadow® U•BASS® NFX -elektroniikka
  • Pehmustettu kuljetuspussi

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat