UBASS-NOMAD-FS_20_F_1024x.jpg

KALA UBASS Nomad Acoustic-Electic Fretted

Valmistaja: Kala Brand Music Co.
Saatavuus:ei päävarastossa
Myymalatuote Kyllä
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YKLUBASS-NOMAND-FS

Tuotteen mitat ja paino

Tuotteen pituus: 0.75m
Tuotteen leveys: 0.27m
Tuotteen korkeus: 0.30m
Tuotteen paino: 1.20kg
Myyntihinta: 212,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 170,97 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Kala Nomad Acoustic-Electric U-Bass

Vuonna 2005 Kalifornian Petalumassa perustettu Kala Brand Music Company on maailmankuulu hyvin soivista ja laadukkaista ukuleleistaan, joita on saatavana niin kallimpina ammattilaismalleina, edullisempina harrastajan versioina kuin taloudellisina koulusoittimina. U-bass, uke-basso tai bassoukulele, miten sitä halutaankin nimittää, on pienestä koostaan huolimatta erinomainen soitin, joka puolustaa basson tonttia omalla tyylillään. Lyhytskaalainen U-basso on Owen Holtin keksintöä: hänen pieni Road Toad -firmansa valmisti Big Bufo u-bassoa joka kuitenkin oli yksitellen käsityönä tehtynä liian kallis tullakseen todella suosituksi. Vuonna 2007 Owen Holt toi keksintönsä Kala Brandin ukuleletehtaalle, ja tänä päivänäkin jatkuva yhteistyö synnytti Kala Brand u-basson. 

Kala Nomad on sarjansa u-bassoista edullisin, vaan ei mikään leikkikalu. Sen sointi on tarkka, tasapainoinen ja resonoi mahtavammin kuin pienestä koosta arvaisikaan. Mahonkirungosta on karsittu pois kaikki turha, ja jäljellä on vain u- basson syvä sointi, jolle Aquila Thunderblack -kielet antavat hiukan kontramaista sävyä. Ruusupuisessa otelaudassa on 16 nauhaa ja 529mm mensuuri tekee soittimesta helposti lähestyttävän. Olipa hakusessa soitin kotiin, studioon tai keikkalavoille, Kala Nomad täyttää tonttinsa.

 
Ominaisuudet:
  •  Elektroakustinen U-Bass bassoukulele
  • Skaala 529 mm, 16 nauhaa
  • Kaula, kansi, pohja ja sivut mahonkia
  • Otelauta ja talla ruusupuuta
  • Satiinilakka
  • Custom Black valetut virityskoneistot
  • Aquila Thunderblack -kielet
  • U-Bass Active EQ -elektroniikka
  • Pehmustettu kuljetuspussi

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat