UBASS-SMHG-FS_17_R.jpg

Kala UBASS Satin/All Solid Mahogany (The Original) w/Bag

Valmistaja: Kala Brand Music Co.
Saatavuus:3 kpl varastossa
Myymalatuote Kyllä
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YKLUBASS-SMHG-FS

Tuotteen mitat ja paino

Tuotteen pituus: 0.75m
Tuotteen leveys: 0.27m
Tuotteen korkeus: 0.30m
Tuotteen paino: 1.20kg
Myyntihinta: 629,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 507,26 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Kala Solid Mahogany U-Bass

Vuonna 2005 Kalifornian Petalumassa perustettu Kala Brand Music Company on maailmankuulu hyvin soivista ja laadukkaista ukuleleistaan, joita on saatavana niin kallimpina ammattilaismalleina, edullisempina harrastajan versioina kuin taloudellisina koulusoittimina. Helpposoittoinen ukulele on yllättävän monipuolinen soitin, joka sopii muuhunkin kuin havaijilaismusiikkiin, ja vaikka se meni hetkeksi muodista 1960-luvulle tultaessa, se on viime vuosikymmeninä palannut takaisin suosioon.

Lyhytskaalainen U-basso on Owen Holtin keksintöä: hänen pieni Road Toad - firmansa valmisti Big Bufo U-bassoa joka kuitenkin oli yksitellen käsityönä tehtynä liian kallis tullakseen todella suosituksi. Vuonna 2007 Owen Holt toi keksintönsä Kala Brandin ukuleletehtaalle, ja tänä päivänäkin jatkuva yhteistyö synnytti Kala Brand U-basson. Tämä suosittu, noin 21 tuuman skaalalla varustettu soitin viritetään EADG-vireeseen kuten tavallisetkin bassot, ja sen asteikko on myös osapuilleen sama kuin täysikokoisen basson. U-bassoja on saatavana myös nauhattomina, viisikielisinä, elektroakustisina ja umpipuisina. Se on hieno soitin, jolla on aivan oma, sielukas sointinsa.

Kala Solid Mahogany U-Bass on kaikkein lähimpänä ensimmäistä alkuperäistä U-bassoa, ja soi pienestä koostaan huolimatta mahtavan syvällä bassosoundilla.

Sen kansi, pohja ja sivut ovat umpimahonkia. Reunalista on kilpikonnajäljitelmää. Kaula on mahonkia ja otelauta saksanpähkinää. Pahoehoe-kielet (pahoehoe tarkoittaa jäähtynyttä laavavirtaa) ovat polyuretaania, ja miellyttävät sormille. Bassossa on Shadow U-Bass NFX -elektroniikka.


Ominaisuudet:
  • Elektroakustinen U-Bass bassoukulele
  • Skaala 517 mm, 16 nauhaa
  • Kansi, pohja ja sivut mahonkia, kilpikonnareunalistat
  • Kaula mahonkia, otelauta ja talla saksanpähkinää
  • Satiinilakka
  • Custom Hipshot Ultralite virityskoneistot
  • Road Toad Pahoehoe-kielet
  • Shadow® U•BASS® NFX -elektroniikka
  • Pehmustettu kuljetuspussi

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat