UBASS-ZEB-FS_20_R_1024x.jpg

KALA UBASS Zebrawood Acoustic-Electic Fretted

Valmistaja: Kala Brand Music Co.
Saatavuus:ei päävarastossa
Myymalatuote Kyllä
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YKLUBASS-ZEB-FS

Tuotteen mitat ja paino

Tuotteen pituus: 0.75m
Tuotteen leveys: 0.27m
Tuotteen korkeus: 0.30m
Tuotteen paino: 1.20kg
Myyntihinta: 257,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 207,26 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Kala Zebrawood U-Bass

Zebrawood, seeprapuu, on yleisnimi joka kattaa monia raidallisia puulajeja niin Keski- kuin Etelä-Amerikasta, Keskiafrikasta ja Aasiasta. Puulajeille yhteistä on näyttävä ulkonäkö ja jäsentynyt basso- ja diskanttitoisto, jonka vuoksi monet niistä ovat suosittuja soitinpuita. Kala Zebrawood U-Bass on voimakasääninen pikku soitin lyhyellä 508mm mensuurilla. Aktiivielektroniikka ja syväsointiset Aquila Thunderblack -kielet tekevät bassosta toimivan valinnan moneen käyttöön.

Vuonna 2005 Kalifornian Petalumassa perustettu Kala Brand Music Company on maailmankuulu hyvin soivista ja laadukkaista ukuleleistaan, joita on saatavana niin kallimpina ammattilaismalleina, edullisempina harrastajan versioina kuin taloudellisina koulusoittimina. U-bass, uke-basso tai bassoukulele, miten sitä halutaankin nimittää, on pienestä koostaan huolimatta erinomainen soitin, joka puolustaa basson tonttia omalla tyylillään. Lyhytskaalainen U-basso on Owen Holtin keksintöä: hänen pieni Road Toad -firmansa valmisti Big Bufo u-bassoa joka kuitenkin oli yksitellen käsityönä tehtynä liian kallis tullakseen todella suosituksi. Vuonna 2007 Owen Holt toi keksintönsä Kala Brandin ukuleletehtaalle,ja tänä päivänäkin jatkuva yhteistyö synnytti Kala Brand u-basson.

 

Ominaisuudet:
  • Elektroakustinen U-Bass bassoukulele
  • Skaala 508 mm, 16 nauhaa
  • Kansi, pohja ja sivut Zebrawood-puuta
  • Otelauta ja talla saksanpähkinää, reunalista ruusupuuta
  • Satiinilakka
  • Custom Black valetut virityskoneistot
  • Aquila Thunderblack -kielet
  • U-Bass Active EQ -elektroniikka
  • Pehmustettu kuljetuspussi

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat