Darkglass M500-1.jpg

Darkglass Microtubes M500 -bassovahvistin

Valmistaja: Darkglass Electronics
Saatavuus:ei päävarastossa
Myymalatuote Kyllä
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YMDGM500
Myyntihinta: 777,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 626,61 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Microtubes 500 on Suomalaisen Darkglass Electronicsin toinen vahvistin. 500w D-luokan tehoa ja legendaariset Darkglass-säröt.

 

Darkglass Microtubes 500 pähkinänkuoressa

 

Darkglass Microtubes® 500 on pienikokoinen ja mukana kulkeva bassovahvistin, joka sopivien kaappien kanssa tarjoaa huimat 500 wattia - hetkellisesti jopa 750 wattia - tehoa. Se kykenee siis toistamaan modernin bassonsoiton vaatimusten mukaisesti kaikki tarvittavat taajuudet. Kuten isoveljensä Microtubes 900, myös Darkglass Microtubes 500 on varustettu analogisella transistorietuasteella ja D-luokan pääteasteella.

 

Chileläissyntyisen Douglas Castron Helsinkiin perustama Darkglass ei esittelyjä kaipaa, ainakaan jos kysytään lähes keneltä tahansa maailmanluokan basistilta. Darkglassin pedaalit ovat tunnettuja kaikkialla, ja viime aikoina valikoima on laajentunut myös aktiivielektroniikkoihin ja vahvistimiin. Microtubes 500 seuraa vuonna 2016 markkinoille tulleen 900-mallin jäljissä kunniakkaasti.

 

Microtubes Engine ja laaja EQ

Darkglass Microtubes 500 -vahvistin tarjoaa laajan paletin kaikkea sitä, mitä bassosoundilta haetaan. Ylärivissä on puhdas osio, jolla rakennetaan soundiin jämerä perusta ja botne. Gain-säätö, nelialueinen ekvalisaattori ja keskialueen molempien EQ:iden erilliset piikkitaajuudensäädöt ovat erinomainen työkalu pohjasoundin säätöön.

 

Alarivistä puolestaan löytyy Microtubes Engine®, erikseen säädettävä särökanava, jonka avulla soundiin on helppo lisätä säröä. Musiikkilajista riippumatta bassosoundi sietää säröä yllättävänkin paljon, ja Darkglass Microtubes 500 myös antaa sitä, pehmeästä putkiyliohjauksen kuuloisesta harmoniasta rankimpiin räyhäsäröihin.

 

Overdrive-piirejä on kaksi: keskialuevoittoinen ja pehmeämpi VMT, sekä aggressiivinen, iskevä B3K. Molemmat säröt ohjautuvat kokonaissoundiin ennen puhtaan äänen asetusta, ja särön ja puhtaan välinen balanssi on säädettävissä.
Tekniset tiedot:

 

 • Bassovahvistin, analoginen etuaste, D-luokan pääteaste
 • 500W tehoa, peak-teho 750W
 • SPL > 115dB
 • EQ:
  • Basso +-12dB @ 80Hz
  • Alamiddle joko 250Hz tai 500Hz +-12dB
  • Ylämiddle joko 1,5kHz tai 3kHz +-12dB
  • Diskantti +-12dB @ 5kHz
 • Jakki jalkakytkimelle jolla Microtubes Engine® -särökanava kytkeytyy päälle ja pois
 • Mitat: 232 x 190 x 73 mm

 

Tuoteryhmät

Maksutavat

 

 

 

 

 

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo