2018 Darkglass Hyper luminal-3.jpg

Darkglass Hyper Luminal Hybrid Compressor -bassokompressori

Valmistaja: Darkglass Electronics
Saatavuus:5 kpl varastossa
2 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YDGHLHC
Myyntihinta: 259,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 208,87 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Darkglass Hyper Luminal Hybrid Compressor - innovatiivinen kompressoripedaali bassolle

Hyper Luminal Hybid Compressor on suomalaisen Darkglass Electronicsin uusin luomus ja samalla korvaaja lopetetulle Super Symmetry -bassokompressorille. Super Symmetry löytyy kuitenkin erillisenä moodina myös Hyper Luminalista. Hyper Luminalin pohjana toimii täysin analoginen signaalitie, jota ohjataan elektronisin aivoin. Hyper Luminalista löytyy kaiken kaikkiaan kolme erilaista kompressorityyppiä: tarkka ja läpinäkyvä BUS; lämmin, vintage-henkinen SYM sekä aggressiivinen 1176-kompressoriin perustuva FET. 

Eri asetusten välillä hypitään perinteisten kytkinten sijaan kosketussensoreilla. Kosketuspina pedaalissa saattaa aluksi kuulostaa hassulta ajatukselta, mutta käytäntö osoittaa toisin. Sensorit toimivat erittäin hyvin, ovat luotettavia, kompression määrä voi olla eri moodien välillä erilainen ja kaiken lisäksi arvoja ei tule vahingossa muutettua kun pedaalin päälle astutaan.

Kontrollit:

  • Blend määrittää kuinka paljon efektoitua signaalia sekotetaan puhtaan joukkoon. Hyper Luminalissa blend on ketjussa ennen ulostuloa joten kun tämä asetus laitetaan nolliin voi pedaalia käyttää soundia värittämättömänä boosterina.
  • Time määrittelee pedaalin Attack ja Release -arvot (tarkempaa hienosäätöä pääsee tekemään Darkglass Suiten avulla)
  • Output säätää pedaalin ulostulon tasoa
  • Compression määrittelee koko pedaalin kompression määrän
  • USB-väylän kautta laitteen saa kytkettyä tietokoneeseen ja sitä kautta Darkglass Suiteen. Suiten puolelta löytyy lisää asetuksia, muunmuassa moodikohtainen high pass filter, johon ei muuten pääse käsiksi.

 HUOMAA: Hyper Luminal vaatii virtalähteeltä 250mA potkua. Kaikki 9V virtalähteet eivät siis välttämättä toimi Hyper Luminalin kanssa.

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat