331850.jpg_product_product

Darkglass Vintage Microtubes

Valmistaja: Darkglass Electronics
Saatavuus:14 kpl varastossa
Myymalatuote Kyllä
2 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YDGVM
Myyntihinta: 199,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 160,48 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Siinä missä B3K on tiukka ja moderni on Vintage Microtubes perinteisen putkivahvistimen lailla pehmeä

 

Darkglass Vintage Microtubes on tribuutti menneiden vuosikymmenten legendaarisille bassosoundeille. Vintage tuottaa lämmintä putkimaista sointia orgaanisella dynamiikalla, joka tuo mieleen vanhat täysputkivahvistimet ja kelanauhurit.

Toiminnot

  • Level: Säätää särötetyn signaalin ulostulon tasoa.
  • Drive: Säätää saturaation määrää särötetyssä signaalissa.
  • Blend: Sekoittaa kirkasta signaalia särötettyyn. Blendin ja Level-nupin yhteisvaikutuksella saadaan säädettyä signaaliin uppoavan särön määrä tismalleen oikeaksi.
  • Era: Toimii yhdessä Drive-nupin kanssa muokaten pedaalin luonnetta kokonaisvaltaisesti. Matalilla tasoilla pedaalin soundi on 70-luvun henkeen lämpimän keskialueinen, mutta korkeammalle nostettuna Era kuljettaa soinnin 80-luvun metallisoundeista 90-luvun rokkipörinään.

Varoitus!

 

Microtubes Vintage tarvitsee 20mA:n jännitteen. Käytäthän laitteen kanssa ainoastaan reguloitua 9V:n virtalähdettä jossa miinusnapa on keskellä. Reguloimaton virtalähde tai suuremmat volttimäärät saattavat aiheuttaa ei haluttua häiriötä tai jopa vahingoittaa tuotetta. Takuu ei korvaa tästä johtuen rikkoutuneita pedaaleja. Ekologisista syistä Microtubes Vintage ei toimi paristoilla.

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat