Orange-Crush-35RT-1.jpg

Orange CRUSH35RT Twin channel solid state Crush 1x10" combo with CabSim headphone out, digital reverb & tuner, 35 Watts

Valmistaja: Orange Amplification
Saatavuus:46 kpl varastossa
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YOECRUSH35RT
Myyntihinta: 259,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 208,87 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Orange Crush 35RT - kotoa keikalle

Crush-sarja luotiin 2000-luvulle tultaessa treenivahvistimiksi, mutta nämä näppärät pikku combot ovat sen jälkeen löytäneet tiensä muuallekin, lavoille ja studioon. Ne ovat melkoisen harppauksen päässä niistä edullisista transistorivahvistimista, joilla soittajat vielä muutama vuosikymmen sitten aloittelivat, ja sarja on myös kehittynyt jatkuvasti edelleen.

Crush 35RT on tällä hetkellä suurin ja monipuolisin Crush-sarjalaisista, ja toimii kodin lisäksi myös treenikämpillä oikeiden rumpujen kanssa soittamiseen. Siinä on kaksikanavainen high-gain -etuaste ja täysbufferoitu, matalaimpedanssinen efektilenkki, joka kutsuu kokeilemaan erilaisten efektien laittamista etu- ja pääteasteen väliin, ja mahdollistaa erikoisemmatkin pedaalikokeilut soundinmetsästyksessä. 35 wattia pääteastetehoa ja 10" Voice of the World -kaiutinelementti tarjoavat hyvän määrän desibelejä. Lisäksi combosta löytyy kolmialueinen EQ, jousihenkinen digitaalikaiku (joka kytkeytyy kuivan signaalin rinnalle soundia syömättä), integroitu viritysmittari, erillinen aux-tulo ja CabSim-kaiutinsimuloitu kuulokelähtö, joka toimii myös linjalähtönä äänityksissä.

Orange Crush 35RT tarjoaa neljällä vahvistusasteellaan laajan skaalan niin vintage-sointia kuin modernia "scoopattua" säröä, kuten harjoitusvahvistimelta sopii odottaakin. Puhdas- ja särökanava vaihtuvat niin vahvistimen paneelista kuin erillisellä, erikseen saatavalla polkimella.

Ominaisuudet:
  • Kaksikanavainen 35 watin kitaracombo
  • High gain -etuaste, kolmialueinen EQ, efektilenkki, kaiku, viritysmittari, kaiutinsimuloitu kuuloke/linjalähtö ja erillinen aux-tulo
  • 10" Voice of the World -kaiutin
  • Oranssi tai musta vinyylipinnoite, basket weave -etukangas
  • Mitat 44 x 40 x 23 cm
  • Paino 11 kg

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat