Orange-TH30H-1.jpg

Orange TH30H Twin channel valve head with FX loop, 30/15/7 Watts Class A

Valmistaja: Orange Amplification
Saatavuus:3 kpl varastossa
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YOETH30H
Myyntihinta: 969,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 781,45 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Orange TH30 - monipuolinen ja supersuosittu kitaravahvistin

Orange TH30 tarjoaa niin nasevat puhtaat kuin sirkeimmät säröt sulassa sovussa, kuten TH-sarjalaiselta sopii odottaakin. Thunderverb-mallista tuttu Shape-säädin, kaksitoiminen erikois-EQ, säätää Dirty-kanavan keskialuetta kuopasta korostukseen tehokkaasti ja mahdollistaa hyvin monenlaisten särösoundien hakemisen yhdellä liikkeellä. Clean-kanava taas soi maukkaan kirkkaasti aina säröytymiskynnykseensä asti. Lopputulos on samaan aikaan fokusoitu ja harmoninen rankimmallakin yliohjauksella.

TH30 on eräs suosituimmista Orangen kitaranupeista, ja hyvästä syystä. Kuuden säätimen takaa löytyy ällistyttävä soundipaletti käyttökelpoista kitaramaailmaa, ja neljällä EL84-putkella toteutettu pääteaste tuo mukaan oman rapean soundinsa ja ennen kaikkea sen kaivatun pääteastesärön joka ilmestyy mukaan kun päätettä ajetaan kovemmin. Kuinka kovaa on kovaa, on aivan soittajan valittavissa, sillä pääteasteen tehoa voi pudottaa 30 watista 15 wattiin, ja siitä vielä 7 wattiin!

Laadukas, matalakohinainen high gain -etuaste neljällä vahvistusasteella tarjoaa siis koko skaalan puhtaasta rosoon, ja siitä huimaan säröön, ja kanavanvaihto onnistuu niin vahvistimen paneelista kuin erikseen saatavalla jalkakytkimellä. Putkibufferoitu, matalaimpedanssinen efektilooppi puolestaan mahdollistaa erikoisemmatkin kokeilut kun metsästetään täydellistä soundia. Vahvistimen minimikuorma on 8 ohmia, ja se sopii ajettavaksi niin yhden 8 ohmin kuin yhden tai kahden 16 ohmin kaiutinkaapin kanssa.

Ominaisuudet:
  • Kaksikanavainen täysputki-kitaravahvistin
  • Puhdas kanava: Treble, Bass, Volume
  • Särökanava: Volume, Shape, Gain
  • Bufferoitu efektilenkki omalla putkella
  • Pääteaste 30/15/7 wattia
  • 8 ohmin ja 16 ohmin kaiutinliitännät
  • 4 x 12AX7, 1 x 12AT7, 4 x EL84 -putket
  • Oranssi vinyylipinnoite
  • Mitat 55 x 27 x 24 cm
  • Paino 15,6 kg

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat