crunch_ban_top1.jpg

Two Notes Le Crunch kitaraetuaste

Valmistaja: Two Notes
Saatavuus:ei päävarastossa
Myymalatuote Kyllä
1 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YTNTPLECRUNCH
Hinta: 299,00 €
Myyntihinta: 269,00 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Two Notes Le Crunch kitaraetuaste

Two Notes Le Crunch - MIDI-ohjattava putkietuaste

Le Preamp on sarja innovatiivisia midiohjattavia putkietuasteita joiden tarkoituksena on toimia etuasteena kokonaan pedaalilautaan sijoitettavassa vahvistinkokoonpanossa. Toki Le Preamp-sarjan etuasteet toimivat myös perinteiseen tapaan ekvalisaattoreilla varustettuina särö- / boost-purkkeina lempivahvistimesi edessä.

Le Preamp-sarjan vahvistimien molemmat kanavat voidaan kytkeä päälle myös yhtä aikaa kahdella erilaisella tavalla joita Two Notes kutsuu Cold- ja Hot Fusion-moodeiksi. Cold Fusionissa A-kanavan puhdasta sointia sekoitetaan B-kanavan säröisempään soundiin jolloin soinnin kirkkaus ja artikulaatio korostuvat. Hot Fusion taas kytkee kanavat peräkkäin ja antaa A-kanavan boostata B-puolen gainia vieläkin pidemmälle. Hot Fusion puolella molempien kanavien erilliset EQ:t ovat myös soittajan käytettävissä soundin monipuolista muokkaamista varten.

Le Crunch on nimensä mukaan keskittynyt aggressiiviseen komppimurinaan. A-kanava on soinniltaan puhdas, mutta gainin ja atakin lisääminen saa puhtaankin kanavan säröytymään mukavasti. B-puoli on tuttuun brittihenkeen rock. Hot Fusion-moodissa Le Crunch taipuu myös kevyesti heavympaan suuntaan brittivahvistimien parkussiivisuutta unohtamatta.

Le Crunchin kanavakytkimet saadaan yhdessä tai erikseen käytettynä lähettämään kolmea eri MIDI-komentoa ulkoisiin laitteisiin. Le Crunchin tärkeimmät toiminnot (bypass, kanava A, kanava B, Cold Fusion & Hot Fusion) ovat tietenkin myös ohjattavissa MIDIn kautta esimerkiksi ulkoista ohjainta käytettäessä. Mikäli laudassa on useampi Le Preamp-pedaali peräkkäin, ne kuuntelevat myös toisiaan ja toimivat siksi yhdessä aivan eri tasolla kuin muut pedaalietuasteet.

  • Kaksikanavainen MIDI-ohjattava putkietuaste aggressiivisilla brittisoundeilla
  • Molemmilla kanavilla oma EQ (B-kanavalla basson ja treblen lisäksi vielä Mid-Sweep ja Mid-säädöt)
  • DI- ja kuulokelähdöt kaiutinmallinnuksella
  • Pystyy lähettämään MIDI-komentoja
  • Tärkeimmät toiminnot MIDI-ohjattavia
  • Sisäänrakennettu Two Notes Torpedoon perustuva analoginen kaiutinmallinnus
  • Mukana 16 kaapin lisenssi Wall Of Sound III-ohjelmaan
  • Mitat: 124mm x 189mm x 50mm
  • Paino: 750g

 

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat