asat_classic_bluesboy_lake_placid.jpg

G&L Tribute Asat Classic Bluesboy Lake Placid Blue Rosewood

Valmistaja: G&L
Saatavuus:3 kpl varastossa
Myymalatuote Kyllä
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YGLTACBLPBR
Myyntihinta: 555,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 447,58 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Lehmusrunkoinen ASAT Classic Bluesboy -sähkökitara lehmusrungolla Lake Placid Blue viimeistelyssä.

ASAT Classic on Leo Fenderin viimeinen näkemys klassisesta ”single-cut” pulttikaulakitarasta. Rungon malli, pulttiliitos, vaahterakaula sekä saarnista tai lepästä veistetty runko ovat ne ainekset jotka tekivät ASAT Classicin esikuvasta legendan. Mihinkään edellämainituista ominaisuuksista ei ole ASAT Classicissa koskettu, mutta kipeästi uudistusta vailla olevat osa-alueet on päivitetty vastaamaan nykypäivän ominaisuuksia. Talla on hyvinkin perinteinen teräksinen ”boksitalla” johon tallamikrofoni on kiinnitetty, kieletkin kulkevat läpi rungon. Suurin ero perinteiseen TELE-tallaan verrattuna ovat kuusi erillistä messinkistä tallapalaa, jotka kuljettavat soittimen värinän tehokkasti runkoon ja saavat tämän tyyppisen kitaran vihdoin ja viimein myös soimaan vireessä ympäri kaulan. 

ASAT Classicin tallamikrofoni eroaa melkoisesti alkuperäisen Telecasterin tärykalvojen tärvelijästä. Keraamisin magneetein toteutetut MFD-mikrofonit tuottavat järkevän määrän kompressiota täydellä volumella, mutta säilyttävät kirkkautensa myös volumenupin kääntyessä kohti nollaa. Tällaista dynamiikan skaalaa ei ole aiemmin Tele-tyyppisestä kitarasta kuultu. Bluesboy-malleissa kaulamikrofonin virkaa toimittaa Alnico-magneetteihin perustuva AS4255C-humbucker. Humbucker mikrofoni tele-tyyppisen kitaran kaula-asemassa vie sotinta monella tapaa sekä jazzin-, mutta tehonsa puolesta myös rock- ja bluesmusiikin suuntaan. Lake Placid Blue -viimeistellyn kitaran runkopuu on lehmus, joka suoran EQ-käyränsä vuoksi sopii erinomaisesti kalssisten humbucker-mikrofonien pariksi!

Yleistiedot

 • Väri: Lake Placid Blue, Tortoise plektrasuojus
 • Rakenne: pulttiliitos
 • Mensuuri: 25 ½"
 • Mikrofonit: Leo Fenderin suunnittelema G&L MFD™ yksikelainen mikrofoni tallassa, G&L AS4255C alnico humbucker kaula-asemassa
 • Runkopuu: Lehmusrunko
 • Kaulan puut: Hard-Rock-vaahteraa ruusupuuotelaudalla 
 • Kaulan profiili: Medium C 9" kaarevuudella (radius) ja 1 5/8" (n. 41mm) satulan leveydellä
 • Nauhat: 22 medium jumbo-kokoista nikkelinauhaa
 • Virityskoneisto: 18:1 suhteella, suljettu takaa
 • Talla: Perinteinen TELE-tyyppinen kiinteä talla erillisillä messinkisillä tallapaloilla
 • Kontrollit: 3-asentoinen kytkin, 1 volume, 1 tone

Lisätietoja löydät Soundtoolsin G&L-esittelysivulta

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat