M80-PB2-BLK_1.jpg

Mono Case Pedalboard Case (Tour) (jet black)

Valmistaja: MONO case
Saatavuus:2 kpl varastossa
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YMOM80PB2BLK

Tuotteen mitat ja paino

Tuotteen pituus: 0.74m
Tuotteen leveys: 0.33m
Tuotteen korkeus: 0.24m
Tuotteen paino: 4.00kg
Myyntihinta: 199,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 160,48 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Mono Pedalboard Tour pedaalilaudan kuljetuspussi

Pedaalilautaan kertyy helposti paljon painoa ja sen kantaminen paikasta toiseen saatta käydä hankalaksi. Kovat kotelot tuovat lautaan vielä runsaasti lisäpainoa. Monon valmistamat pedaalilautapussit sen sijaan ovat kevyitä ja vähintään yhtä suojaavia ja kestäviä kuin kovatkin kotelot. Pussin ulkokuori on valmistettu vettä hylkivästä Sharkskin-materiaalista. Sisäpuolen reunat ja pohja ovat hankausta kestävää vinyyliä, mutta kannen sisämateriaali on sen sijaan erittäin pehmeää, pedaalien viimeistelyä säälivää materiaalia. Pussin reunat kätkevät uumeniinsa iskuja vaimentavat ABS-paneelit. 

Itse pedaaliosaston lisäksi Pedalboard Tourin kannessa on suuri tasku esimerkiksi piuhoja tai vaikka kannettavaa tietokonetta varten. Lisäksi siinä on myös pieni vetoketjullinen verkkotasku pieniä arvotavaroita ajatellen. 
Pussien hihnojen kiinnitys on ompeleiden lisäksi varmistettu teräsniiteillä ja pussien tuplavetoketjut ovat nekin parasta A-luokkaa. Vakuuttava on myös Pedalboard Tourin alalaita jonka materiaalina toimii armeijan kumiveneistä tuttu HYPALON. 

  • Väri: musta (Jet Black)
  • Itse pedaalilauta ei sisälly hintaan!
  • Leveys: 62,2cm
  • korkeus: 36,8cm
  • Syvyys: 12,7cm

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat