mono-case-vertigo-electric-(steel-gray).jpg

Mono Case Vertigo Electric (Steel Gray)

Valmistaja: MONO case
Saatavuus:ei päävarastossa
2 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YMOM80VEGGRY

Tuotteen mitat ja paino

Tuotteen pituus: 0.52m
Tuotteen leveys: 0.48m
Tuotteen korkeus: 0.08m
Tuotteen paino: 1.00kg
Myyntihinta: 225,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 181,45 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Mono Vertigo Päältä ladattava pussi sähkökitaralle

Yhtä lailla armeijan teknologioista ja katumuodista inspiraatiota hakeva Mono Vertigo on maailman ensimmäinen päältä täytettävä kitarapussi. Tosin pussi-sana on hieman harhaanjohtava Monon tapauksessa, Vertigo on suojaavilta ominaisuuksiltaan nimittäin enemmänkin laadukkaan kovan laukun tasoa. Järeästä ulkokuorestaan huolimatta pussi painaa vain murto-osan kovan laukun painosta.

Vertigon leimaavin ominaisuus on kuitenkin pussin pohjasta löytyvä kumipehmuste, The Boot. The Boot suojaa soitinta putoamisilta ja estää jopa hihnatapin uppoamisen soittimen puuhun. Luonnollisesti Vertigo on myös suunniteltu kestämään kaikenlaisia sääolosuhteita. Pussin sisältä löytyy edistyksellinen kaulatuki, johon soitinta ei tarvitse kiinnittää hihnoilla tai muilla viritelmillä. Soitin yksinkertaisesti lukittuu paikalleen kun pussi laitetaan kiinni. Vaikka säilytystilaa löytyy perustarpeisiin muutenkin riittävästi, on Vertigo yhteensopiva Mono Tick-lisäosan kanssa. Tick kiinnittyy Vertigon yläosaan ja tarjoaa runsaasti lisää säilytystilaa.

  • Maailman ensimmäinen päältä ladattava kitaralaukku.
  • Väri: Harmaa, oranssi Boot
  • Headlock-niskatuki lukitsee kitaran kaulan paikalleen ja suojaa kaulaa pudotuksissa.
  • ABS-paneelit suojaavat soittimen runkoa ja lapaa.
  • Boot-pohja pitää soittimen pohjan turvassa. Erityisen mukava sateessa ja loskassa
  • Riittävästi säilytystilaa ja erillinen piilotettu tasku arvotavaroita varten
  • Paino noin 2,5 kg
  • Sopii standarikokoisien sähkökitaroiden laukuksi: Stratot, Les Paulit ja perinteisen kokoiset heavykepit sopivat Vertigoon täydellisesti.

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat