rise-25-standing.gif

ROLI Seaboard RISE 25

Valmistaja: ROLI
Saatavuus:12 kpl varastossa
Myymalatuote Kyllä
2 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YRLSBRISE25
Myyntihinta: 555,00 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

ROLI Seaboard RISE 25

Joustavat, kosketusherkät "keywave"-koskettimet kauttaaltaan musikaalisella soittopinnalla korvaavat perinteiset, jäykät pianokoskettimet.

 

ROLI-Seaboard-RISE-25--49-Player-Low-Res

Äänen muokkaus tapahtuu intuitiivisesti, kosketusta muuttamalla, ja kosketuspinnan vaste säätyy lennosta kolmella liukusäätimellä.

Perinteisesti kosketinsoittajan mahdollisuus hakea ilmaisuvoimaa koskettimistosta on rajoittunut painalluksen voimakkuuteen, kestoon ja ajoitukseen. Seaboard Rise jatkaa tästä pidemmälle. Erilaiset painallukset, hipaisut, liu'ut ja taivutukset tuovat luvuttomasti uusia muotoja äänilähteen hallintaan.

Seaboard RISE on uusi musikaalinen käyttöliittymä, joka laajentaa perinteisen pianokoskettimiston yhtenäiseksi, joustavan monipuoliseksi instrumentiksi. Se tarjoaa ennenkokematonta ilmaisuvoimaa suoraan sormenpäistä!

Seaboard RISE'n salaisuus on viisiulotteinen kosketuspinta. Iskut, painallukset, sivuttaiset liu'utukset, nostot ja liu'ut ylös ja alas tuovat kaikki oman lisänsä sointiin. Midi-Bluetooth -ominaisuudella Seaboard RISE on tarvittaessa täysin langaton ja helposti liikuteltavissa, niin livenä kuin studiossa. 

ROLI Seaboard RISE 49  iMac Low ResEQUATOR on Seaboardin oma, täysiverinen äänimoottori. Se keskustelee saumattomasti Seaboardin moniulotteisen soittopinnan kanssa ja on yhteensopiva työasemasoftien kanssa sekä OS X että Windows-alustoilla. 

NOISEVoit myös ladata NOISE'n, ilmaisen music appsin ja mobiilin äänimoottorin, jonka avulla on vieläkin helpompaa ottaa langaton RISE mukaasi studioon ja keikoille.

 

Ammattilaisten arvostama Seaboard RISE -ohjain on saatavissa neljän oktaavin 49 ja kahden oktaavin 25 "keywave"-koskettimen malleina. Ohjaimen mukana tulee mittojen mukaan tehty kuljetuskassi.

 

SEABOARD-ohjelmisto laajenee; SISÄLTÄÄ NYT STROBE2:N – LÄHDE TUTKIMUSMATKALLE 200 UUDEN 5D-SOUNDIN MAAILMAAN!

Kaikki Seaboardit toimitetaan nyt entistäkin laajemman ja tehokkaamman ohjelmistopaketin kera. Jokaisen Seabord RISE ja Seaboard GRAND -soittimen käyttäjän ulottuvilla on STROBE2 – maineikas FXpansionin polyfoninen syntetisoija, jonka hinta erikseen ostettuna olisi 165 euroa.

facebook twitter 1200 628 3-copy-2280x1140-c-center

Erittäin sofistikoituneen analogisen mallinnustekniikan, huippuluokan efektien, helppokäyttöisen preset-ohjelmien selaimen ja Multidimensional Polyphonic Expression -instrumenttien (MPE) tuen johdosta STROBE2 on suorastaan "must" luovalle musiikin tekijälle. Etenkin, kun soittimeen lisättiin hiljattain yli 200 uutta preset-soundia, jotka on varta vasten suunniteltu Seaboardin 5D Touch -koskettimistolle.

Katso oheinen video, jolla esittelemme miten Seaboardilla ja STROBE2:lla syntyy aivan uskomattomia sähköisiä äänimaisemia, kun soittimen ilmaisukeinot yhdistetään synteesikoneiston soundeihin ja efekteihin.

Toisella videolla esittelemme valikoidun otoksen STROBE2:n uusista, nimenomaan 5D Touch -koskettimistolle suunnitelluista soundeista, joita soittimessa on kaikkiaan yi 200.

Seaboardin ja STROBE2:n seikkaperäisen käyttöopastuksen saat katsomalla alla olevan videon.

STROBE2:n lataamiseksi kirjaudu My ROLI -palveluun, josta saat yksilöllisen avainkoodin. Seuraa sen jälkeen ohjeita askel askeleelta ja lataa FXpansionin STROBE2 soittimeen.
Älä epäröi ottaa yhteyttä Rolin tuotetukeen, jos kohtaat jonkin ongelman tai sinulla on muuten kysyttävää.

Odotamme innolla, että pääsisimme sosiaalisessa mediassa kuulemaan Seaboardilla ja FXpansionin STROBE2:lla luomaasi musiikkia (#SeaboardRISE ja #STROBE2).

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat