numa_stage.jpg

Studiologic Numa Stage

Valmistaja: Studiologic
Saatavuus:5 kpl varastossa
Kyllä
Tuotekoodi:YFA92973020

Tuotteen mitat ja paino

Tuotteen pituus: 1.38cm
Tuotteen leveys: 0.42cm
Tuotteen korkeus: 0.24cm
Tuotteen paino: 15.80kg
Myyntihinta: 848,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 683,87 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Studiologic Numa Stage - kompakti keikkapiano erinomaisella tuntumalla

Numa Stage on enemmän kuin pelkkä stagepiano, Stage on myös tehokas masterkeyboard laadukkaalla Fatar TP/100LR vasarakoskettimistolla.

 

 

Studiologic Numa Stage on helposti roudattava keveytensä ansiosta, sillä pianon paino on vain 13 kg huolimatta aidosta vasarakoneistosta sekä jämäkästä metallirungosta. Numa Stagessa on tehokas äänigeneraattori, joka perustuu Studiologic TrS teknologiaan. Pianossa on 12 laadukasta soundia sisältäen kaksi akustista pianoa, kolme sähköpianoa, klavinetti, kaksi pad-soundia, kaksi urkusoundia sekä kaksi bassosoundia. Numa Stagen polyfonia 128 samanaikaista nuottia riittää vaativaankin käyttöön. Pianon uudet soundit ovat erittäin realistisia sisältäen kieliresonanssimallinnuksen sekä pedaalin ja kaikupohjan aiheuttamat resonanssit kuten akustisessa pianossa.


Koneisto

Tukevan metallirungon sisään kätkeytyy tasokas Fatar TP/100LR vasarakoneisto, jossa on kolme sensoria kussakin koskettimessa. Tämän ansiosta nopeatkin repetitiot toistuvat luonnollisesti. 


Kuuntele ääninäytteitä soundeista tästä:

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat