ATW-T3201_1-500x500.jpg

Audio-Technica ATW-T3201DE2 body-pack transmitter (470-530MHz)

Valmistaja: Audio-Technica
Saatavuus:2 kpl varastossa
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:8ATWT3201DE2
Myyntihinta: 335,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 270,16 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Audio-Technica ATW-T3201EE1 vyölähetin (530-590MHz)

Lähetin toimii kahdella AA-paristolla ja siinä on korkean- ja matalan tason RF-lähtöasetukset. Alhaisen tason asetus pidentää akun käyttöiän säilyttäen voimakkaan RF-signaaliliitännän. Lähettimen pohjassa oleva latausliitin toimii lisävarusteena saatavien ATW-CHG3- ja ATW-CHG3N-latauslaitteiden kanssa AA NiMH -akkujen lataamiseksi. Lähettimen OLED-näytöllä on paljon asennus- ja käyttötietoja, kuten akun ilmaisin, mykistystila ja toimintataajuus. Asetustoiminnot valikoituvat kosketuskytkinten avulla, jotka on peitetty vahingossa tapahtuvan aktivoinnin estämiseksi. Kaksivärinen tila-merkkivalo palaa vihreänä, kun virta on päällä ja punaisena, kun lähetin on mykistetty tai akun teho on vähäinen.

Lähettimessä on valittavissa oleva ylipäästösuodatin ja vahvistusasetus, jota voidaan säätää 2 dB:n välein. Kuten vastaanottimessakin, lähettimen asetukset voidaan lukita.

ATW-T3201 –vyölähettimessä on mykistyskytkin, jolla saat fyysisen vahvistuksen mykistystilasta kun lähettimen näyttö ei ole näkyvissä. Siinä on myös monitoimipainike, joka voidaan ohjelmoida suorittamaan toinen kahdesta toiminnosta, kun sitä painetaan ja pidetään painettuna: sammuta RF-lähetys tai vaihda ennalta valittuun vaihtoehtoiseen taajuuteen häiriöiden välttämiseksi. (Monitoimipainike voidaan myös poistaa käytöstä.) Lähettimessä voidaan käyttää sekä pienen impedanssin mikrofoneja että korkean impedanssin soittimia ja linjasignaaleja. Lähetin toimittaa 5V DC:n virtaa kondensaattorimikrofoneille. Kestävä cH-tyyppinen 4-nastainen tuloliitin tarjoaa turvallisen liitännän cH-liittimellä varustettuun lavalier-mikrofoniin, pantamikrofoniin ja kaapeleihin. Kestävä metallikuorinen lähetin on varustettu vaihdettavalla piiska-antennilla, OLED-näytöllä ja lukittavalla paristolokeron ovella.

  • Erittäin leveä 60 MHz:n UHF-virityskaistanleveys, joka mahdollistaa toimivuuden entistä ruuhkaisemmassa RF-ympäristössä, saatavilla neljällä taajuuskaistalla
  • Vyölähettimessä on mykistyskytkin mute-tilan fyysiseen vahvistamiseen, kun lähettimen näyttö ei ole näkyvissä
  • Vyölähettimellä voidaan käyttää uniikkia monitoiminäppäintä vaihtoehtoisen taajuuden vaihtamiseen
  • IR-synkronointitoiminto helpottaa asennusta
  • Kestävä 4-napainen cH-tyyppinen liitin tarjoaa turvallisen liitännän
  • Lähettimessä on latausliitin NiMH-akkujen lataamiseen

Tuoteryhmät