318321.jpg

Darkglass Microtubes b3k Overdrive V1

Valmistaja: Darkglass Electronics
Saatavuus:ei päävarastossa
Kyllä
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YDGB3K
Hinta: 249,00 €
Myyntihinta: 130,00 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Darkglass B3K:n tinkimättömyys soundia kohtaan on tehnyt siitä yhden maailman suosituimmista bassosäröistä!

Huomaa, että tämä on vanhempi versio Darkglass B3k-pedaalista!

Darkglass B3k - bassosärö vailla vertaa

Darkglass Microtubes B3K on täydellinen yhdistelmä pianomaista kirkkautta ja kilpailijat kauas taakseen jättävää brutaliteettia! B3K:n intuitiiviset kontrollit antavat soittajalle yllättävän kattavan hallinnan soundiaan kohtaan vain kolmella potikalla ja kahdella kytkimellä. Soittaja voi päättää mitkä taajuudet signaalin ylä- ja alakerrasta päästetään säröytymään. Yksi B3K:n tärkeimmistä ominaisuuksista piilee kuitenkin Blend-potikan takana: se nimittäin määrittää kuinka paljon säröytynyttä signaalia päästetään puhtaan joukkoon. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta kun Darkglass B3K:ta kerran kokeilee, on vaikeaa kuvitella pärjäävänsä ilman.

Toiminnot

  • Level: Säätää särötetyn signaalin ulostulon tasoa.
  • Drive: Säätää saturaation määrää särötetyssä signaalissa.
  • Blend: Sekoittaa kirkasta signaalia särötettyyn. Blendin ja Level-nupin yhteisvaikutuksella saadaan säädettyä signaaliin uppoavan särön määrä tismalleen oikeaksi.
  • Grunt-kytkin: Määrittää kuinka suuri osa soundin alapäästä säröytyy. Kytkimessä on neljä asentoa.
  • Attack-kytkin: Määrittää kuinka suuri osa ylätaajuuksista päästetään säröytymään. Boost-asento antaa yläpäälle kirkkautta ja presenssiä, Flat-asento jättää ylärekisterin koskemattomaksi ja Cut-asetus leikkaa yläpään säröytymistä.

Tämä uusi ominaisuus auttaa yläkerran pysymistä aisoissa. Erityisen hyödyllistä tämä on soitettaessa upouusilla kielillä tai tweeterillä varustetulla bassokaapilla.

Varoitus!

Microtubes B3K tarvitsee 20mA:n jännitteen. Käytäthän laitteen kanssa ainoastaan reguloitua 9V:n virtalähdettä jossa miinusnapa on keskellä. Reguloimaton virtalähde tai suuremmat volttimäärät saattavat aiheuttaa ei haluttua häiriötä tai jopa vahingoittaa tuotetta. Takuu ei korvaa tästä johtuen rikkoutuneita pedaaleja. Ekologisista syistä B3K ei toimi paristoilla.

 

Tuoteryhmät