regius-firelord-front.jpg_product_product

Mayones Regius 6 Firelord (EX-demo)

Valmistaja: Mayones
Saatavuus:ei päävarastossa
Myymalatuote Kyllä
1 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YMAYREGIUSCORE6CLAMB
Hinta: 4949,00 €
Myyntihinta: 2490,00 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Mayones Regius Custom "Firelord" -sähkökitara

Aina silloin tällöin varastoomme saapuu soitin, jolla on karismaa hiukan muita enemmän. 

Regius "Firelord" on kiivaan Hearthstone keskustelun inspiroima luksussoitin. Yritämme aina pitää hyllyssä yhtä kitaraa tai bassoa, jossa Mayonesin muunneltavuus näkyy erityisen hienolla tavalla. Tällä hetkellä se soitin on tämä. 

Mayones Regius on parilla sanalla kuvailtuna täydellinen kaula-läpi-rungon soitin. Sen jokainen osa-alue huokuu tarkkaan harkittua luksusta, tavalla jota yleensä odotetaan ainoastaan tuhansia euroja kalliimmilta soittimilta. Regiuksen kaula on koottu 11 palasta joista jokaisella on osansa kitaran omalaatuiseen sointiin. Näin vältytään kaula-läpi-rungon soittimien soundia usein riivaavalta "kireydeltä".

Regiuksen runkopuuksi on valittavissa saarni tai mahonki, jotka määrittelevät soittimesi luonnetta joko hiukan kevyempään ja ilmavampaan tai raskaampaan ja paksumpaan suuntaan. Regiuksessa on myös aina upea loimuvaahterasta valmistettu kansi. Jopa umpeen maalatuissa yksilöissä! Kitaran kansi ja runko ovat pyöristetty juuri oikeista strategisista paikoista. Varaudu siis ennenkokemattomaan soittomukavuuteen!

 

Tuoteryhmät