promega2_1.jpg

GEM Promega 2+ Stagepiano

Valmistaja: GEM
Saatavuus:ei päävarastossa
Kyllä
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YGEMPROMEGA2
Hinta: 3300,00 €
Myyntihinta: 2500,00 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Hyväsointinen, keikkakelpoinen, teknisesti huippulaatuinen käsintehty konserttisoitin vaativaan käyttöön.

GEM PROMEGA 2+ - huippuluokan käsintehty digipiano Suomesta

Hyväsointinen, keikkakelpoinen, teknisesti huippulaatuinen käsintehty konserttisoitin vaativaan käyttöön, sitä ja paljon muuta on suomalainen Gem Promega 2+ digipiano.

Soittajaystävällistä muusikkolaatua

Gem Promega 2+ on helppo ottaa haltuun, kiitos suuren ja intuitiivisen näytön ja kookkaiden säädinten. Eikä konserttitilanne keskeydy valikoissa seikkailemiseen, kun kaikki toiminnot ovat helposti tavoitettavissa, aina samoilla paikoilla, ja alkuopettelun jälkeen ne löytyvät valaistuksesta riippumatta, säätimiin katsomattakin.

Erinomaista ammattilaisääntä

Gem, Generalmusic, tietää että yleisö keskittyy kuuntelemaan, ja kuulee esityksen pienimmätkin vivahteet. Dynamiikan hallinta ja tulkinnan luontevuus ovat silloin avainasemassa, ja Gem Promega 2+ on luotu vastaamaan haasteeseen. Kuten muutkin Generalmusicin tuotteet, myös Gem Promega 2+ pääsee parhaiten oikeuksiinsa kun vaaditaan rikasta, vivahteikasta ja sävykästä sointia. Sellaista, jonka takana on uusin teknologia ja UpDrake-prosessorien kehitystyö.

Reaaliaikainen fyysinen mallinnus

UpDrake ja Generalmusicin dsp-teknologia nojaa Euroopan ja Yhdysvaltain yliopistoissa suoritettuun tutkimukseen. Käytännön sovelluksena UpDRAKE (Upgraded-DSP-Risc-Advanced-Keyboard-Engine) prosessoi samplattuja todellisia pianoääniä, ja rakentaa niiden päälle todellista vastaavaa mallinnusta reaaliajassa. Sen seurauksena Gem Promega 2+ kuulostaa äärimmäisen autenttiselta, ja myös käyttäytyy kuten akustiselta pianolta sopii odottaa.

Esimerkiksi maailmankuulu italialainen "10 jalan" konserttiflyygeli (kuten monet muutkin perinnepianosoundit) on monimutkainen yhdistelmä sampletoistoa ja fyysistä soittotilanteen mallinnusta jossa muuttujina ovat niin luonnollinen kielten resonanssi, dynamiikan mallinnus suotimena, Advanced Release -vaimennus/sustain ja vaimennuksen fyysinen mallinnus.

nsrLuonnollinen kielten resonanssi (Natural String Resonance)

Generalmusicin ainutlaatuisen fyysisen mallinnustekniikan ansiosta lopullinen kuultava ääni on musikaalisesti aito ja autenttinen toisinto todellisen pianon kielistöstä ja kaikupohjasta kaikkine harmonioineen. Jokainen yksittäinen nuotti on aina hieman erilainen sen mukaan mitkä koskettimet ovat alaspainettuina ja siis vailla vaimennusta, ja niiden sympaattinen resonanssi on osa soivaa ääntä kuten aidossa akustisessa soittimessa.

fade

 
Dynamiikan mallinnuksen todellinen kuva on FADE, Filter Algorithm Dynamic Emulation

FADE tekee siirtymät herkimmistä pianissimoista rajuimpiin fortissimoihin saumattomasti ja ilman korvin kuultavaa ääneksen muutosta. FADEn ydin on laaja datakirjasto eri voimakkuuksilla soitettujen nuottien harmonista kirjoa, kosketuksen mukana muuttuvia kuultavia kerrannaisia. Gem Promega 2+ analysoi jokaisen koskettimenpainalluksen voiman, ja rakentaa sille sopivan, autenttisen harmonisen rakenteen.

art

Kun nuotti loppuu, astuu kuvaan ART, Advanced Release Technology

ART toisintaa tunnollisesti sen, miten sammuttaja pysäyttää kielen värähtelyn kun kosketin päästetään ylös. Akustisessa pianossa niin nuotin painallusvoimakkuus kuin soivan kielen pituus vaikuttavat jälkisointiin, tietyt taajuudet kielikuorossa vaimenevat ennen muita ja jotkut taajuudet jopa tehostuvat. Lopputuloksena on akustiselle pianolle luonteenomainen sointiharmonia myös nuotin lopussa.

 
dpmUna Corda -polkimen fyysinen mallinnus

Kun vaimennuspoljinta painetaan, DPM (Damper Physical Model) toisintaa uskollisesti kielten sympaattisen resonanssin, juuri kuten aidossa akustisessa konserttiflyygelissä.

 
 
Ominaisuudet:
 • 88 akustisen pianon mukaan asteittain vasarapainotettua (graded hammer action) kosketinta
 • 160 äänen polyfonia
 • 45 äänikertaa (128MB pcm stereo/monosampleja ja mallinnuksia)
 • 64 esiohjelmoitua muistipaikkaa + 64 vapaata käyttäjäpaikkaa
 • 3 ääniryhmää: pianot, vintagekoskettimistot, basso- ja orkesteriäänet
 • Käyttötila: single, split (ohjelmoitavissa), layer
 • Säätimet: äänen voimakkuus, sisääntulon äänenvoimakkuus, pitch bend, modulaatio, 4 liukua, 5 virtuaalipotentiometria, 4 EQ-säädintä, transponointi, vire, system, midi
 • Kosketuksen säätö: 3 tasoa + käyttäjä
 • Digitaaliefektit: 15 kaikua + 15 ohjelmoitavaa efektiä erillislähdöillä, 4-alueinen graafinen EQ
 • Fyysinen mallinnus: Stereovaimennuksen mallinnus, kielten resonanssi, ART Advanced Release, FFT, vahvistinsimulaatio, FADE filter algorhythm dynamic emulation
 • OLED-näyttö
 • Liitännät: 2 kuulokeliitäntää, TRS (balansoidut) lähdöt L mono / LR stereo, 2 aux-lähtöä, digilähtö koaksiaali+optinen, stereotulo tasonsäädöllä, 2 USB-väylää (midi ja system), midi I/O/T
 • 3 ohjelmoitavaa poljinta + lisävarusteina saatavissa useita eri poljinmalleja
 • Käyttöjärjestelmä päivitettävissä
 • Mitat: 1275 x 146 x 420 mm, paino 25kg
 • Lisävarusteena saatavissa teline ja pehmeä kuljetuskotelo pyörällä

---

Avaruusajan laatua Suomesta!

Gem Promega 2+ läpäisee joka komponentillaan teollisuuden IPC2-standardin liput liehuen. IPC2 on standardi jota yleensä käytetään vain robotiikassa ja teollisuuden kriittisissä komponenteissa, tilanteissa joissa äärimmäinen kestävyys ja luotettavuus on elintärkeää. Gem Promega 2+ on siis saman tason teknologiaa kuin avaruudessa planeettaamme kiertävät satelliitit.
Jokainen Gem Promega 2+ on valmistettu käsityönä Salossa, kaupungissa jolla on pitkät perinteet teknologian alalla televisioista matkapuhelimiin. Gem Promega 2+ -digipianoissa huippuosaamisen perinne yhdistyy kansainväliseen osaamiseen, jota osaltaan tuovat mukaan myös alkuperäisen DRAKE-kehitystiimin italialaiset Swapp-insinöörit.

Tuoteryhmät