forte7_oblique_right_blur.jpg

Kurzweil Forte 7 Stage Piano

Valmistaja: Kurzweil
Saatavuus:ei päävarastossa
Kyllä
Tuotekoodi:YKURFORTE7

Tuotteen mitat ja paino

Tuotteen pituus: 1.31m
Tuotteen leveys: 0.51m
Tuotteen korkeus: 0.27m
Tuotteen paino: 15.00kg
Myyntihinta: 2300,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 1854,84 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Kurzweil Forte 7 Stage Piano - 76-koskettiminen huippuluokan stage-piano laajalla soundivalikoimalla!

Kurzweil Forte on epäilemättä kehittynein kosketinsoitin joka kuunaan on Kurzweilin legendaarista logoa kantanut. Uudet ja tarkoin valitut saksalaiset ja vintage-klassiset japanilaiset flyygelit, ja uudet Wurlitzer, Clav, Harpsichord, Orchestral Percussion, Celeste, Glockenspiel, Chimes, Bells ja Crotales -äänet, sekä laaja valikoima ääniä kiitellyistä PC3 ja KORE 64™ -laajennuksista.

Kurzweil Forten KB3 ToneReal™ -urkumallinnokset on tehty vastaamaan legendaarisia Hammond, Vox ja Farfisa -urkuja. Kaikki tarvittavat säätimet ovat tarjolla, drawbar-osio on toteutettu yhdeksällä liu'ulla.

Patentoitu FlashPlay™ -tekniikka tarjoaa huimasti tehoa, 16 gigaa sampleääntä heti ladattavissa, kasoittain prosessoritehoa ja tietenkin suoritusnopeutta.

Tehokas efektiprosessori tuo mukaan palkitut kaiut, viiveet, chorukset, flangerit, phaserit, säröt, kompressorit ja leslie-mallinnukset. Lisäksi etupaneelista löytyy masterkompressori- ja ekvalisaattoriosio sweepattavalla keskialueella.

Koskettimistona on italialainen, 76-koskettiminen täyspainotettu vasarakoskettimisto aftertouchilla. Muita säätöjä varten pianosta löytyy 23 ohjelmoitavaa erillissäädintä: 9 liukua led-näytöillä, 6 katkaisijaa, 2 pyörää, 3 liitintä kytkinpolkimille, 2 liitintä jatkuvatoimisille polkimille ja aftertouch. Pianon mukana toimitetaan yksi sustain/kytkinpoljin.

Transponointi-, tap tempo- ja variation-säätimet on sijoitettu käytännöllisesti suoraan sävelkorkeus- ja modulaatiopyörien yläpuolelle. Laaja 10 cm 480x272 pikselin värillinen lcd-näyttö helpottaa navigointia valikoissa.

Äänivalikot on jaettu loogisesti soitinluokkiin ja niiden alla instrumentteihin ja instrumenttiydistelmiin. Omat esivalinnat voi tallentaa joka soitinluokan suosikkeihin. 10 suosikkiääntäsi ovat aina saatavilla yhden nappulanpainalluksen takana suoraan näytön alapuolella.

Ohjelmaeditoreilla voit niin halutessasi hienosäätää ja muokata niin soittimia, soitinyhdistelmiä kuin efektejäkin.

 

 

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat