audio-technica_atw3141b.jpg

Audio-Technica ATW-3141b card.dyn.System C-Band 541-566

Valmistaja: Audio-Technica
Saatavuus:6 kpl varastossa
Myymalatuote Kyllä
1 kpl myymälässä
Tuotekoodi:8ATW-3141bC

Tuotteen mitat ja paino

Tuotteen pituus: 0.38m
Tuotteen leveys: 0.34m
Tuotteen korkeus: 0.10m
Tuotteen paino: 2.07kg
Hinta: 569,00 €
Myyntihinta: 269,00 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Audio-Technica ATW-3141b järjestelmä tarjoaa ammattitason laitteiston luotettavuuden erittäin kilpailukykyiseen hintaan.
Loistavalla äänenlaadulla varustettu käsilähetin ja true-diversity vastaanotin muodostavat järjestelmän jolla saavutat puhtaan, selkeän lavasoundin.

Audio-Technican kolmannen sukupolven 3000b-sarjan langattomissa järjestelmissä on jopa 1001 valinnaista UHF-taajuutta sekä uusia ominaisuuksia, jotka parantavat äänen laatua ja käytettävyyttä. Olemme yksinkertaistaneet taajuuksien valintaa, parantaneet järjestelmän luotettavuutta sekä lisänneet lähettimiin valaistut näyttötaulut, jotka näkyvät selvästi esiintymislavan pimeydessä. Nämä uudistukset liittyvät siihen, mikä on ennestään tärkeintä: vahvaan, erottelevaan ja korkeatasoiseen äänentoistoon. 

3000b-sarja sopii moniin erilaisiin käyttökohteisiin, kuten lavaesityksiin, kiinteisiin asennuksiin, saliääneen tai kirkkoihin. Uudessa ATW-R3100b-vastaanottimessa on uudelleen suunniteltu, teknisesti parempi etupään suodatusjärjestelmä, kaksi erillistä diversity-piiriä ja Audio-Technican uusin 1/2 aallonpituuden antennitekniikka (taajuusalueesta riippuen), jolla saavutetaan paras mahdollinen samanaikaisten taajuuksien käyttö ja kantomatka. Molempiin BNC-antenniliittimiin syötettävän 12 voltin biasjännitteen avulla voidaan käyttää ulkoisia lisälaitteita, kuten ATW-B80-antennivahvistinta. Uusi taajuuspyyhkäisytoiminto mahdollistaa automaattisen haun käyttökelpoisille vapaille kanaville. Kaikissa 3000b-sarjan laitteissa on hipaisukytkimet, joilla sekä käytöönoton että arkikäytön tärkeimmät toiminnot löytyvät helposti ja nopeasti. Järjestelmä on yhteensopiva koko Wireless Essentials® -tuotesarjan mikrofonien ja johtojen kanssa.

Audio-Technica ATW-3141b Handheld Wireless Microphone System ominaisuuksia:
 • 200 PLL-synthesized channels selectable via soft-touch controls on receiver and transmitter
 • True Diversity operation selects the better signal from two independent receiver sections, reducing dropouts
 • Interference-resistant UHF band operation
 • 25kHz frequency spacing
 • Nine pre-coordinated frequency scan groups on 3000 Series receivers simplify the selection of usable frequencies in a multi-channel wireless system
 • Backlit screen clearly presents setup and operating information
 • Advanced digital ToneLock squelch helps control outside interference
 • Red alert light that warns of low battery power, signal loss and input overload
 • Transmitter battery-life fuel gauge on the receiver
 • Ground-lift switch
 • Two receivers can be mounted side-by-side in a single 19" rack space
 • C-band frequency range (541-566 MHz)

Tuoteryhmät