PIGTRONIX Mothership 2 Analog Synthesizer.png

PIGTRONIX Mothership 2 Analog Synthesizer

Valmistaja: Pigtronix
Saatavuus:1 kpl varastossa
0 kpl myymälässä
Tuotekoodi:YSGAMS2
Hinta: 288,00 €
Myyntihinta: 188,00 €
Vertaile tuotteita

Kuvaus

Pigtronix Mothership 2 on analoginen, kolmiääninen kitarasyntesoijapedaali joka lukee reaaliajassa niin äänen korkeutta kuin voimakkuutta.

Sen oskillaattorit ovat hard sync -linkitettyjä ja sävelkorkeuden ohjaus tapahtuu niin portamento- toiminnolla kuin CV-jänniteohjauksella tai erillisellä ekspressiopedaalilla. Se on samalla kertaa futuristinen ja täysin analoginen, ja tietenkin aivan erinomaisen hyväsoundinen ja keikkakestävä matka vakiintuneen äänenmuokkauksen tuolle puolen.

Kojelaudasta löytyy viisi erikoisvalmisteista, kaksiosaista potentiometriä ja kaksi vipukytkintä. VCO-harja-aallolle ja kanttiaallolle on omat tasonsäädöt, samoin kitaran puhtaan ääneksen läpiviennille ja sub-oktaavien siniaallolle. Siniaalto on erotettavissa miksaussummasta omaksi kanavakseen ja ohjattavissa erilliseen bassovahvistimeen, kun SUB-lähtöliitin on kytkettynä. Syntetisaattorin iskuvoimakkuuden seuranta on säädettävissä omasta dynamics-säätimestään.

Harmoniapuolella Pigtronix Mothership 2 tarjoaa suoraan kolmiasentoisen kytkimen, jolla on valittavissa unisono, oktaavin nosto ylöspäin tai jokin esiohjelmoitu intervalli kuten suuri terssi, kvartti tai kvintti. Sync-toiminnon avulla Mothership 2 osaa alistaa harja- ja kanttiaallot suoraan sisääntulevan signaalin sävelkorkeuteen, jolloin on mahdollista luoda tarkasti vireisiä mutta harmonisesti äärimmäisen monimuotoisia, moduloitavia ääneksiä.

Erillisellä ekspressiopedaalilla (tai CV-ohjausjännitteellä) on mahdollista ohjata VCO tekemään pedaaliin omille säännöille rinnakkaisia asioita, reaaliajassa ja ilman latenssia.


Ominaisuudet:
  • Kitara- ja bassosyntesoijapedaali
  • Analoginen, kolme äänikertaa
  • Erittäin nopea pitch tracking
  • Analoginen suoran signaalin läpivienti
  • Triangle-harja-aalto, square-kanttiaalto, siniaalto sub-bass, suotimet
  • Seuraa myös soittodynamiikkaa
  • Glide control kun äänen korkeus on portamento-ohjauksessa
  • Liitäntä ekspressiopedaalille
  • Toimii 18V virransyötöllä, oma virtalähde mukana

Tuoteryhmät

Maksutavat

Myymälässämme maksutapana käteisen lisäksi toimivat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit. Nettikaupassamme toimivat kaikki Paytrail-maksumodulin maksutavat, ks. alla.

paytrail2

 

Global Blue logo

 

Suomen Vahvimmat